Повезане вести
Ово је старија ћерка Николине Пишек: Добила је током везе са познатим новинарем - има 25 година и завршила је медицину!
Мондо 18.05.2022
Овако изгледа Хана, прва ћерка Николине Пишек. Овако изгледа Хана, прва ћерка Николине Пишек. Лепа водитељка Николина Пишек суочила се са великим болом и трагедијом када је недавно у 44. години преминуо њен супруг Видоје… »
Ево како изгледа ћерка Николине Пишек ФОТО
Нова 18.05.2022
Водитељка Николина остала је без супруга Видоја Ристовића, који је изненада преминуо у 44. години. Из брака са Видојем Николина има ћерку Уну Софију, док из претходне везе са новинаром Марком Цигојем има још једну ћерку Хану… »
Прво оглашавање Николине Пишек, тужна и остављена после свега: Најболније што је Уна изгубила оца, а ја…
Свет & Скандал 18.05.2022
Николина Пишек након сахране супруга Видоја једва је смогла снаге да ово изусти Видоје Ристовић, Историчар уметности и супруг Николине Пишек, преминуо је 8. маја у 44. години, а његова изненадна смрт најпре је шокирала његове… »
Николина Пишек након Видојеве сахране: Најболније ми је што је Уна изгубила оца
Нова 18.05.2022
Водитељка неутешна након смрти супруга. Водитељка Николина Пишек недавно је остала без супруга Видоја Ристовића који је изненада преминуо у 44. години. Она је нако сахране изјавила да јој најтеже пада то што је њена ћерка Уна… »
Најболније ми је што је уна изгубила оца, хтела сам са њим да проведем живот: Прво Николинино обраћање након Видојеве сахране…
Курир 18.05.2022
Водитељка Николина Пишек остала је без супруга Видоја Ристовијевића, са којим има ћерку Уну. Николина је на сахрану супруга дошла у пратњи њихове мезимице, а ту је била и Видојева ћерка из првог брака. Када је кремула тужна… »
Хтела сам с њим да проведем живот: Николина о покојном супругу Видоју - "Најболније је што је Уна остала без оца"!
Мондо 18.05.2022
Николина Пишек открила како се осећа након сахране Видоја Ристовића. Николина Пишек открила како се осећа након сахране Видоја Ристовића Водитељка Николина Пишек је у центру пажње домаћих медија због изненадне смрти супруга… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Студенти који пешаче из Пазара стигли у Ваљево, приређен им величанствен дочек уз ватромет
Н1 Инфо пре 1 сатјош 40 повезаних
Скупови против блокада у Пожаревцу, Краљеву и Врању: Присутни Мацут и министри у Влади
Правда пре 4 сатијош 39 повезаних