Povezane vesti
Grlić Radman: Finska i Švedska imaju ‘bezrezervnu’ podršku Hrvatske za NATO
Al Jazeera 18.05.2022
Ja sam apsolutno u ime hrvatske vlade na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova NATO-a u Berlinu kazao da dajemo nedvojbenu, bezrezervnu podršku tim zemljama, rekao Grlić Radman. Šef hrvatske diplomacije Gordan Grlić Radman rekao je u srijedu da… »
Grlić Radman: Finska i Švedska imaju „bezrezervnu“ podršku Hrvatske za NATO
N1 Info 18.05.2022
Ministar spoljnih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je da Hrvatska "bezrezervno" podržava članstvo Finske i Švedske u NATO-u i da je zadužio stalnog predstavnika pri NATO-u u Briselu da prihvati zahteve za članstvo dve zemlje. „Apsolutno sam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Mašinerija zla“ provocira Dijanu Hrku, sa razglasa u „ćacilendu“ trešti muzika: Studenti koji pešače poslali važnu poruku
Nova pre 31 minutajoš 50 povezanih
„Ono sinoć je bilo novo iživljavanje nad žrtvama“: Opozicija priča šta je videla u nedelju uveče ispred „ćacilenda“
Nova pre 1 satjoš 81 povezana
„Leks specijalis da legalizuje protivzakonite radnje“: Reakcije na zakon o Generalštabu
Nova ekonomija pre 4 satijoš 36 povezanih
Zaharova o rušenju kule u Rimu: Dokle god Italija pomaže Kijevu, urušavaće se - od tornja, do ekonomije
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana
Premijer Macut: Ponosan sam što je danas zvanično počela nova akademska godina u Srbiji
Beta pre 37 minutajoš 35 povezanih