Povezane vesti
Berlin i Beograd u zajedničkom Monologu: Novu galeriju savremene umetnosti otvara izložba “Navigacija kroz sveobuhvatnu…
Danas 18.05.2022
Zajedničkom izložbom umetnica Jelene Micić iz Srbije i Vere Klimentjeve iz Rusije pod nazivom “Navigacija kroz sveobuhvatnu vrtoglavicu“ biće otvorena nova galerija savremene umetnosti u Beogradu – Galerija Monolog, u četvrtak, 26. maja sa početkom u 19… »
Vođenje kroz izložvu „Stvari vibrantne – stvari svečane“ sa profesorom Nikolom Šuicom
Danas 18.05.2022
Šetnja izložbom „Stvari vibrantne – stvari svečane“ u društvu Nikole Šuice sa osvrtom na pojedinačna „vruća“ mesta postavke i dela izložbe čiji su autori Senka Ristivojević i Miroslav Karić, biće održana u četvrtak 19. maja u 18 časova, u Muzeju… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 38 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Đurić stigao u Njujork: Sutra učestvuje na sednici Saveta bezbednosti UN
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana