Повезане вести
Пикси окупио легенде у Београду! Промовисана књига о Драгану Стојковићу: Прича о великој каријери - Све за десет!
Мондо 18.05.2022
Спектакл на представљању књиге о Драгану Стојковићу Пиксију, некадашњем асу југословенског и светског фудбала. Било је дирљиво у Комбанк дворани! Спектакл на представљању књиге о Драгану Стојковићу Пиксију, некадашњем… »
„Пикси није веровао да је у репрезентацији, код њега лопта не иде уназад“
Нова 18.05.2022
Легендарни фудбалер промовисао је књигу "Све за 10", а његов бивши саиграч поделио је најлепше успомене Милош Дризић, бивши саиграч Драгана Стојковића Пиксија, говорио је на промоцији биографије тренера српске фудбалске… »
Милошевић: Пикси је најбољи у историји државе, он и Савићевић су моји идоли
Нова 18.05.2022
Пикси промовисао књигу, Саво Милошевић евоцирао успомене Саво Милошевић, бивши тренер Партизана, био је један од почасних гостију на промоцији књиге о Драгану Стојковићу Пиксију „Све за 10“. Није крио поштовање које има према… »
Пикси у сузама писао књигу, па открио зашто је био на ивици да остави фудбал
Нова 18.05.2022
Промоција књиге "Све за 10" протекла узбудљиво, Пикси "отворио душу". Драган Стојковић Пикси, чувена десетка репрезентације и Црвене звезде, данас са успехом ради као селектор фудбалера Србије, а у среду је промовисао своју… »
Промовисана књига посвећена селектору Србије драгану стојковићу: Пикси је увек за 10!
Вечерње новости 18.05.2022
БИЛО је тешко у 340 страна, међу корице књиге под насловом "Пикси - све за десет" да се сместе живот и каријера Драгана Стојковића. ФОТО: ФСС То је пошло за руком новинару Небојши Петровићу, који је у издању "Вукотић медије"… »
Одржана промоција књиге „Пикси - све за 10"
Спортски журнал 18.05.2022
Једна каријера не може да стане у један или два догађаја - рекао је Стојковић. Промоција књиге „Пикси - све за 10”, аутора Небојша Петровића, о каријери чувеног српског фудбалера и садашњег селектора Драгана Стојковића одржана… »
Кад је Звезда прва, Партизан плаче и обрнуто, то је трагедија! Савићевић о српском фудбалу: Овде Бајерн не би био првак!
Мондо 18.05.2022
"У Србији је трагедија ако Звезда и Партизан нису први, мислим да је то велика грешка", рекао је Дејан Савићевић. "У Србији је трагедија ако Звезда и Партизан нису први, мислим да је то велика грешка", рекао је Дејан Савићевић… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро