Povezane vesti
Komšić operisan i oseća se dobro
Danas 18.05.2022
Član Predsedništva BiH Željko Komšić danas je operisan na Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo i oseća se dobro. Komšić je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavio fotografiju posle izlaska iz operacione sale, navodeći da se oseća dobro. „Podvrgnut… »
Operisan Željko Komšić: "Trpeo sam jake bolove"
Telegraf 18.05.2022
Komšić je rekao da je operacija kičme bila neophodna. Član Predsedništva BiH Željko Komšić podvrgnut je operaciji kičme na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Operacija je trajala tri sata, a Komšić kaže da se oseća dobro. - Podvrgnut sam… »
Komšić potvrdio hospitalizaciju: Podvrgnut sam neophodnoj operaciji kičme
Nova 18.05.2022
Hrvatski član Predsedništva BiH Željko Komšić, koji je jutros primljen u KCUS, posle hirurške intervencije saopštio je da je podvrnug neophodnoj operaciji kičme, da se uspešno oporavlja i najavio brzi povratak redovnim aktivnostima i obavezama… »
Vesti dana »

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 7 satijoš 36 povezanih

Čas ljubavi u humskoj! Grobari horski otpevali čuvenu pesmu Partizanovim bebama - nema ko se nije naježio
Kurir pre 17 minutajoš 113 povezane

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate
Blic pre 32 minutajoš 61 povezana

Tramp postavio novi uslov Putinu: Nema sastanka ako ne pristane na susret sa Zelenskim
Kurir pre 2 satajoš 77 povezanih