Povezane vesti
Komšić operisan i oseća se dobro
Danas 18.05.2022
Član Predsedništva BiH Željko Komšić danas je operisan na Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo i oseća se dobro. Komšić je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavio fotografiju posle izlaska iz operacione sale, navodeći da se oseća dobro. „Podvrgnut… »
Operisan Željko Komšić: "Trpeo sam jake bolove"
Telegraf 18.05.2022
Komšić je rekao da je operacija kičme bila neophodna. Član Predsedništva BiH Željko Komšić podvrgnut je operaciji kičme na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Operacija je trajala tri sata, a Komšić kaže da se oseća dobro. - Podvrgnut sam… »
Komšić potvrdio hospitalizaciju: Podvrgnut sam neophodnoj operaciji kičme
Nova 18.05.2022
Hrvatski član Predsedništva BiH Željko Komšić, koji je jutros primljen u KCUS, posle hirurške intervencije saopštio je da je podvrnug neophodnoj operaciji kičme, da se uspešno oporavlja i najavio brzi povratak redovnim aktivnostima i obavezama… »
Vesti dana »
Zelenski odgovorio Trampu na temu izbora u Ukrajini: Spreman sam! Uskoro šaljemo revidirani dokument Americi, od Rusije zavisi
Kurir pre 40 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 46 povezanih
Cenovnici svih trgovinskih lanaca u Srbiji od danas mogu da se provere jednim klikom
Morava info pre 3 satajoš 29 povezanih