Povezane vesti
„Big Sofo“ za Nova.rs: Beograd se nije mnogo menjao, idem da obiđem Lazića
Nova 18.05.2022
Biće "čupavo" na Fajnal foru, Skorcanitis veruje u Olimpijakos. Sofoklis Skorcanitis nekadašnji igrač Crvene zvezde, Olimpijakosa i reprezentacije Grčke došao je u Beograd zbog Fajnal fora Evrolige. Olimpijakos u četvrtak od 18 časova igra protiv… »
Simon se rešio odgovornosti: Jednu stvar prepušta Vasi Miciću! (video)
Hot sport 18.05.2022
Hrvat našao vreme i za humor. U četvrtak počinje završni turnir Evrolige koji se igra u Beogradu, a današnji dan je rezervisan za razgovore učesnika sa medijima. Među njima je i košarkaš Efesa, Kruonoslav Simon, ima najviše moguće ambicije… »
Micić se raduje finalnom turniru: Naš talenat je neosporan, protivnicima je teško! (video)
Hot sport 18.05.2022
Srpski bek optimističan! U četvrtak počinje završni turnir Evrolige koji se igra u Beogradu, a današnji dan je rezervisan za razgovore učesnika sa medijima. Među njima je i košarkaš Efesa Vasa Micić, koji je spreman za odbranu titule, ali… »
Vasa za SK: Drugi F4 u Beogradu? Daj Bože da ih bude još!
N1 Info 18.05.2022
Plejmejker Efesa Vasilije Micić proglašen je najboljim strelcem Evrolige uoči ‚fajnal-fora‘ u Beogradu što, kako sâm kaže za Sport Klub, nije očekivao. „Moj stil igre nije poznat po tome da jurim poene, ali desilo se zbog toga što, kao i… »
„Mnogi u svom gradu nikad ne igraju Fajnal for, a ja dvaput: to je privilegija“
Nova 18.05.2022
Srpski košarkaš Vasilije Micić kaže da je privilegija što opet igra Fajna for Evrolige u Beogradu. Micić se sa Anadolu Efesom priprema za polufinalni meč u Beogradskoj areni (četvrtak 18.00). Već četvrti put dolazi do završnog turnira, a… »
Simon o najboljem provodu u Beogradu: To je pitanje za Vasu Micića
Večernje novosti 18.05.2022
FAJNAL for Evrolige ove godine igra se u Beogradu od 19. do 21. maja, a titulu brani Efes čiji dres nose balkansi košarkaški asovi i pre svega veliki prijatelji Krunoslav Simon i Vasilije Micić. FOTO: N. Paraušić Turski tim je u srpsku prestonicu… »
Micić: Drago mi je što napredujem u svakom segmentu igre
Sport klub 18.05.2022
Plejmejker Efesa Vasilije Micić proglašen je najboljim strelcem Evrolige uoči ‚fajnal-fora‘ u Beogradu što, kako sâm kaže za Sport Klub, nije očekivao. „Moj stil igre nije poznat po tome da jurim poene, ali desilo se zbog toga što, kao i… »
Mirotić za SK: Postoji specijalna konekcija
Sport klub 18.05.2022
Krilni centar Barselone Nikola Mirotić proglašen je MVP igračem Evrolige ove sezone i tom prilikom je za Sport Klub prokomentarisao očekivanja povodom predstojećeg 'fajnal-fora', a prisetio se i svojih početaka i ljudi koji su ga pratili od samog… »
Micić za SK: Moj stil nije takav da jurim poene
Sport klub 18.05.2022
Košarkaš Anadolu Efesa Vasilije Micić u intervjuu za Sport Klub pred početak fajnal-fora Evrolige pričao je o preokretu koji su aktuelni šampioni napravili tokom sezone, kako je došao do nagrade za najboljeg strelca, iskustvima igranja na… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 3 satajoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 7 satijoš 2 povezane