Povezane vesti
Ministar odbrane BiH sa predstavnicima NATO u vezi sa mogućim ruskim sajber napadom na BiH
Danas 18.05.2022
Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Sifet Podžić izjavio je danas da je održao sastanke sa predstavnicima NATO-a iz Brisela u vezi sa pretnjama da bi Rusija mogla izvesti sajber napade na BiH. On je naveo da mu je rečeno da će NATO pomoći u ovom… »
BiH preduzima mjere u vezi sa mogućim cyber napadom iz Rusije
Slobodna Evropa 18.05.2022
Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Sifet Podžić izjavio je u srijedu da će NATO pomoći BiH u vezi sa mogućim cyber napadima iz Rusije na tu zemlju. „Mi smo jutros već preduzeli neke mjere, ja sam jutros imao sastanke. A, koliko imam informacija… »
Vesti dana »
Osam osoba stradalo u požaru u staračkom domu u Barajevu: Sumnja se da je podmetnut, uhapšene tri osobe
NIN pre 14 minutajoš 90 povezanih
Završen protest dela prosvetnih radnika ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu: Održano 15 minuta tišine, okupljanje i u Nišu (foto,video)
Blic pre 14 minutajoš 71 povezana
Viši sud u Beogradu ukinuo odluku advokata o štrajku, a pre tri godine oglasio se nenadležnim za istu stvar
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
VMA: Od četiri osobe povređene u požaru u Barajevu, dve sa teškim a dve sa srednjim stepenom trovanja
Insajder pre 19 minutajoš 54 povezane