Повезане вести

"Прети да ће објавити интимне фотке": Душица Грабовић ван себе због бившег, скандал на помолу - Слала сам му их, то је нормално…

"Прети да ће објавити интимне фотке": Душица Грабовић ван себе због бившег, скандал на помолу - Слала сам му их, то је нормално…

Блиц 18.05.2022
Певачица Душица Грабовић, која је већ неко време у жижи јавности због афере проституција, у којој су је оптужили да је једна од главних у ланцу подвођења девојака, открила је скандалозне детаље о бившем дечку. Како је навела у… »
Бивши дечко прети Душици Грабовић: Хоће да објави њене голе фотке, певачица објавила целу преписку, па му се јавно обратила!…

Бивши дечко прети Душици Грабовић: Хоће да објави њене голе фотке, певачица објавила целу преписку, па му се јавно обратила!…

Курир 18.05.2022
Певачици Душици Грабовић после свих скандала прети и бивши дечко. Наиме, Душица се пожалила преко Инстаграма како јој бивши шаље поруке и прети да ће објавити њене голе фотографије. Она је снимила видео у свему и обратила се… »
Претио је да ће објавити моје голе слике! Душица Грабовић доживела велику непријатност - "Слала сам их, то је нормално!"

Претио је да ће објавити моје голе слике! Душица Грабовић доживела велику непријатност - "Слала сам их, то је нормално!"

Мондо 18.05.2022
Душица Грабовић открила да ју је недавно узнемиравао бивши дечко. Душица Грабовић открила да ју је недавно узнемиравао бивши дечко. Након скандала и афере с проституцијом о којој су два месеца брујали сви медији, Душица Грабовић… »

Вести дана »