Повезане вести
Јабланички округ: У породичном насиљу умрле четири жене, а три су преживеле
Нови магазин 18.05.2022
Према подацима Мрежа жене против насиља, у прошлој години у Јабланичком округу убијене су две жене у породично-партнерском насиљу, две изван породично-партнерског насиља и било је три покушаја убиства, саопштиле су данас Жене… »
Свака трећа убијена жена пријављивала је насиље
Нова 18.05.2022
Девет убијених жена и пет покушаја убиства – црна статистика породичног насиља од почетка године. Данас се сећамо свих жена које су убили њихови партнери или чланови породице. Данашњи дан, 18. мај, симболично је изабран у знак… »
Свака трећа убијена жена пријављивала је насиље – зашто институције не реагују благовремено
РТС 18.05.2022
Девет убијених жена и пет покушаја убиства – црна статистика породичног насиља од почетка године. Данас се сећамо свих жена које су убили њихови партнери или чланови породице. Данашњи дан, 18. мај, симболично је изабран у знак… »
Жртва породичног насиља: 'Славим што сам жива'
Слободна Европа 18.05.2022
"Ја данас славим годину дана што сам жива", каже за Радио Слободна Европа (РСЕ) Дубравка Димитријевић из Београда. Са њом је репортерка Радија Слободна Европа (РСЕ) разговарала у центру Београда, где је 18. маја обележен Дан… »
Вести дана »
Хитно упозорење АМСС-а за возаче: У овим деловима Србије има снега, не крећите на пут без овога
Мондо пре 41 минутајош 9 повезаних
Трамп и Путин спремају тајни план за крај рата: У Украјини?! Једно питање ствара кључни проблем, Зеленски стрепи: "Знамо да раде на нечему"
Блиц пре 16 минутајош 8 повезаних
ЦЛС питао министра Малог о кашњењу изградње београдског метроа и цени
Н1 Инфо пре 31 минутајош 1 повезана