Povezane vesti
„Najverovatniji motiv dojava je sukob u Ukrajini i neuvođenje sankcija“
Nova 18.05.2022
"Najverovatniji motiv (za upućivanje dojava o bombama) je sukob u Ukrajini i uvođenje sankcija. To je moj lični stav. Drugi motiv koji naša zemlja možda ima je Kosovo i Metohija. Ja treći motiv ne vidim... Velikom verovatnoćom mogu da kažem da je to… »
Iza vesti: Gost Saša Živanović
N1 Info 18.05.2022
"Najverovatniji motiv (za upućivanje dojava o bombama) je sukob u Ukrajini i uvođenje sankcija. To je moj lični stav. Drugi motiv koji naša zemlja možda ima možda je Kosovo i Metohija. Ja treći motiv ne vidim... Velikom verovatnoćom mogu da kažem da je… »
Živanović: Najverovatniji motiv dojava je sukob u Ukrajini i neuvođenje sankcija
N1 Info 18.05.2022
"Najverovatniji motiv (za upućivanje dojava o bombama) je sukob u Ukrajini i uvođenje sankcija. To je moj lični stav. Drugi motiv koji naša zemlja možda ima možda je Kosovo i Metohija. Ja treći motiv ne vidim... Velikom verovatnoćom mogu da kažem da je… »
Vesti dana »

Otkriveno šta je Tramp ponudio zelenskom, Putin pristao? Bezbednosne garancije po uzoru na član 5. Nato-a
Večernje novosti pre 33 minutajoš 28 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 12 povezanih

SRCE: Prijava protiv policijskog komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 1 satjoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

Stanovnici ovog grada u Srbiji "kuvaju" se na 38 stepeni: Danas pik toplotnog talasa, uskoro zahlađenje
Mondo pre 13 minutajoš 41 povezana