Povezane vesti
„Najverovatniji motiv dojava je sukob u Ukrajini i neuvođenje sankcija“
Nova 18.05.2022
"Najverovatniji motiv (za upućivanje dojava o bombama) je sukob u Ukrajini i uvođenje sankcija. To je moj lični stav. Drugi motiv koji naša zemlja možda ima je Kosovo i Metohija. Ja treći motiv ne vidim... Velikom verovatnoćom mogu da kažem da je to… »
Iza vesti: Gost Saša Živanović
N1 Info 18.05.2022
"Najverovatniji motiv (za upućivanje dojava o bombama) je sukob u Ukrajini i uvođenje sankcija. To je moj lični stav. Drugi motiv koji naša zemlja možda ima možda je Kosovo i Metohija. Ja treći motiv ne vidim... Velikom verovatnoćom mogu da kažem da je… »
Živanović: Najverovatniji motiv dojava je sukob u Ukrajini i neuvođenje sankcija
N1 Info 18.05.2022
"Najverovatniji motiv (za upućivanje dojava o bombama) je sukob u Ukrajini i uvođenje sankcija. To je moj lični stav. Drugi motiv koji naša zemlja možda ima možda je Kosovo i Metohija. Ja treći motiv ne vidim... Velikom verovatnoćom mogu da kažem da je… »
Vesti dana »
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka, reagovala Ana Brnabić
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Čilić u epizodi: Osvojiš isti broj poena, ali dva seta manje
Sport klub pre 20 minutajoš 83 povezane
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 41 povezana
Akcija Zajedno za studente na Trgu Nikole Pašića, pristalice vlasti se okupile u Pionirskom parku (FOTO)
Insajder pre 10 minutajoš 23 povezane