Povezane vesti
„Najverovatniji motiv dojava je sukob u Ukrajini i neuvođenje sankcija“
Nova 18.05.2022
"Najverovatniji motiv (za upućivanje dojava o bombama) je sukob u Ukrajini i uvođenje sankcija. To je moj lični stav. Drugi motiv koji naša zemlja možda ima je Kosovo i Metohija. Ja treći motiv ne vidim... Velikom verovatnoćom mogu da kažem da je to… »
Iza vesti: Gost Saša Živanović
N1 Info 18.05.2022
"Najverovatniji motiv (za upućivanje dojava o bombama) je sukob u Ukrajini i uvođenje sankcija. To je moj lični stav. Drugi motiv koji naša zemlja možda ima možda je Kosovo i Metohija. Ja treći motiv ne vidim... Velikom verovatnoćom mogu da kažem da je… »
Živanović: Najverovatniji motiv dojava je sukob u Ukrajini i neuvođenje sankcija
N1 Info 18.05.2022
"Najverovatniji motiv (za upućivanje dojava o bombama) je sukob u Ukrajini i uvođenje sankcija. To je moj lični stav. Drugi motiv koji naša zemlja možda ima možda je Kosovo i Metohija. Ja treći motiv ne vidim... Velikom verovatnoćom mogu da kažem da je… »
Vesti dana »
Ambasadorka: U potresu u Indoneziji poginulo 68 ljudi, ne zna se ima li povređenih državljana Srbije
Beta pre 29 minutajoš 21 povezana
"Kad mi je otac umro, nisam suzu pustila" Vedrana Rudan imala je teško detinjstvo, o odnosu sa ocem ovako je govorila
Blic pre 24 minutajoš 78 povezanih