Повезане вести

Лапсус Џорџа Буша: "Потпуно неоправдана инвазија на Ирак... Мислим на Украјину"

Лапсус Џорџа Буша: "Потпуно неоправдана инвазија на Ирак... Мислим на Украјину"

Телеграф 19.05.2022
Џорџ Буш Јуниор је управо тај који је одобрио инвазију на Ирак 2003. како би се пронашло и уништило наводно оружје за масовно уништење које никада није пронађено. . У сукобу погинуле су стотине хиљада људи. Џорџ В. Буш је… »
Ирак или украјина - инвазију треба осудити: Освануо и снимак гафа бившег председника САД у Даласу! Видео

Ирак или украјина - инвазију треба осудити: Освануо и снимак гафа бившег председника САД у Даласу! Видео

Курир 19.05.2022
Бивши амерички председник Џорџ Буш је случајно осудио „бруталну“ инвазију на Ирак, пре него што је повукао и осудио инвазију Владимира Путина на Украјину. 43. председник је држао говор о важности фер избора на догађају у Даласу… »
Бусх назвао инвазију на Ирак ‘неоправданом’ па се исправио: Мислио сам на Украјину

Бусх назвао инвазију на Ирак ‘неоправданом’ па се исправио: Мислио сам на Украјину

Ал Јазеера 19.05.2022
Погрешка се догодила у сриједу током говора у Далласу у којем је Бусх критизирао руску политику. Бивши амерички предсједник Георге В. Бусх назвао је инвазију на Ирак “бруталном” и “неоправданом”, а потом се исправио рекавши да је… »
Џорџ Буш помешао Украјину са Ираком: Инвазија на Ирак брутална и неоправдана

Џорџ Буш помешао Украјину са Ираком: Инвазија на Ирак брутална и неоправдана

Данас 19.05.2022
Бивши амерички председник Џорџ В. Буш погрешно је назвао је инвазију на Ирак “бруталном” и “неоправданом”, а потом се исправио рекавши да је заправо мислио на руску инвазију у Украјини. Буш је грешку направио у среду у говору… »
Буш "грешком" рекао да је инвазија на Ирак била брутална и неоправдана

Буш "грешком" рекао да је инвазија на Ирак била брутална и неоправдана

Глас Америке 19.05.2022
ДАЛАС - Бивши амерички председник Џорџ Буш млађи, описао је инвазију на Ирак као „бруталну и неоправдану”, да би се потом исправио и рекао да је мислио на инвазију Русије на Украјину. Буш је у свом говору, на једном догађају у… »
Бруталан лапсус џорџа Буша - цео свет му се смеје! "Потпуно неоправдана инвазија Русије на Ирак, мислим..." (видео)

Бруталан лапсус џорџа Буша - цео свет му се смеје! "Потпуно неоправдана инвазија Русије на Ирак, мислим..." (видео)

Мондо 19.05.2022
Буш је у свом говору, на једном догађају у Даласу, критиковао политички систем Русије. Буш је у свом говору, на једном догађају у Даласу, критиковао политички систем Русије. Бивши амерички председник Џорџ В. Буш, описао је… »
Џорџ Буш: Брутална инвазија на Ирак… хоћу рећи, Украјину

Џорџ Буш: Брутална инвазија на Ирак… хоћу рећи, Украјину

Н1 Инфо 19.05.2022
Бивши амерички председник Џорџ В. Буш погрешно је назвао инвазију на Ирак “бруталном” и “неоправданом”, а потом се исправио рекавши да је заправо мислио на руску инвазију у Украјини. Буш је грешку направио у среду у говору… »
Лапсус Џорџа Буша: Инвазија на Ирак је брутална…пардон, на Украјину ВИДЕО

Лапсус Џорџа Буша: Инвазија на Ирак је брутална…пардон, на Украјину ВИДЕО

Нова 19.05.2022
Бивши председник Сједињених Држава Џорџ Буш (75) направио је лапсус и изјавио да је инавазија на Ирак "брутална и неоправдана", а затим се исправио и рекао да је мислио на руски напад на Украјину. Буш је то изјавио током… »
Лапсус џорџа Буша о ком сви причају Потпуно неоправдана инвазија на Ирак... Мислим на Украјину видео

Лапсус џорџа Буша о ком сви причају Потпуно неоправдана инвазија на Ирак... Мислим на Украјину видео

Курир 19.05.2022
Џорџ В. Буш је познат по својим лапсусима током осмогодишњег председниковања на челу Сједињених Држава. А да још увек има шта је потребно, доказао је спектакуларним лапсусом на догађају у Даласу у среду када је критиковао… »
Бушов лапсус који је обишао свет: Инвазија на Ирак је брутална... пардон, на Украјину

Бушов лапсус који је обишао свет: Инвазија на Ирак је брутална... пардон, на Украјину

Еуроневс 19.05.2022
Бивши председник САД Џорџ Буш (75) направио је лапсус када је изјавио да је инавазија на Ирак "брутална и неоправдана", пре него што се исправио и рекао да је мислио на руски напад на Украјину. Буш је то изјавио током догађаја… »

Вести дана »