Повезане вести

Тужилаштво истражује случај бачене бомбе на Новом Београду

Тужилаштво истражује случај бачене бомбе на Новом Београду

Дневник 19.05.2022
БЕОГРАД: Више јавно тужилаштво у Београду обавештено је од стране МУП-а да је око три часа после поноћи за сада непозната особа бацила ручну бомбу на пекару у Булевару Зорана Ђинђића на Новом Београду. На лицу места је извршен… »
"Живим изнад, ништа нисам: Чуо!" Новобеограђани јутрос кренули по хлеб, па видели да је на пекару бачена бомба (фото)

"Живим изнад, ништа нисам: Чуо!" Новобеограђани јутрос кренули по хлеб, па видели да је на пекару бачена бомба (фото)

Блиц 19.05.2022
- Живим изнад, ништа нисам чуо! Ево сад први пут видим шта се десило, сада сам сишао по хлеб - казао нам је мушкарац који живи у једном од станова који се налазе изнад пекаре на Новом Београду у коју је током ноћи бачена… »
Фотографије пекаре на НБГ на коју је бачена бомба! Власницу звао радник: Цела пекара је у срчи, не могу да уђем

Фотографије пекаре на НБГ на коју је бачена бомба! Власницу звао радник: Цела пекара је у срчи, не могу да уђем

Мондо 19.05.2022
Пекара на Новом Београду на коју је бачена бомба је веома позната у крају, а власница не зна ко је и због чега могао то да уради. Пекара на Новом Београду на коју је бачена бомба је веома позната у крају, а власница не зна ко је… »
"Каменом је пробио стакло и бацио бомбу": Власница пекаре у коју је бачен експлозив: Очајна сам!

"Каменом је пробио стакло и бацио бомбу": Власница пекаре у коју је бачен експлозив: Очајна сам!

Блиц 19.05.2022
Током ноћи, око 3 сата, за сада неидентификована особа бацила је ручну бомбу у пекару у Булевару Зорана Ђинђића на Новом Београду. Прве слике са лица места приказују штету која је настала након експолозије. Стакло на вратима је… »
Више јавно тужилаштво поводом бомбе која је бачена на пекару на Новом Београду: Дат је налог за ДНК вештачење

Више јавно тужилаштво поводом бомбе која је бачена на пекару на Новом Београду: Дат је налог за ДНК вештачење

Телеграф 19.05.2022
На објекту на који је бачена експлозивна направа причињена је мања материјална штета, а повређених нема. Више јавно тужилаштво у Београду обавештено је од стране МУП-а да је око три часа после поноћи за сада непозната особа… »
Власница пекаре на коју је бачена бомба: Зову ме Мајка Тереза, гладне нахраним

Власница пекаре на коју је бачена бомба: Зову ме Мајка Тереза, гладне нахраним

Нова 19.05.2022
Власница пекаре на коју је рано јутрос бачена бомба на Новом Београду, Гордана Глигоријевић, каже да је очајна, да не зна шта ће сад јер није била ни осигурана. „Он је каменом пробио стакло, а то је дупло стакло и само је убацио… »
Бачена бомба на пекару на Новом Београду, нема повређених

Бачена бомба на пекару на Новом Београду, нема повређених

Данас 19.05.2022
Ноћас око 3.10 непозната особа бацила је ручну бомбу у пекару у Булевару Зорана Ђинђића на Новом Београду, потврђено је за Нова.рс. Према информацијама Нова.рс, нико није повређен у нападу, а причињена је мања материјална… »

Вести дана »