Повезане вести
"Каменом је пробио стакло и бацио бомбу": Власница пекаре у коју је бачен експлозив: Очајна сам!
Блиц 19.05.2022
Током ноћи, око 3 сата, за сада неидентификована особа бацила је ручну бомбу у пекару у Булевару Зорана Ђинђића на Новом Београду. Прве слике са лица места приказују штету која је настала након експолозије. Стакло на вратима је… »
Кренули по хлеб па видели да је на пекару Бачена бомба: Живим изнад, ништа нисам чуо, невероватно (видео)
Курир 19.05.2022
Мушкарац који живи у једном од станова који се налазе изнад пекаре у Новом Београду у коју је током ноћи бачена експлозивна направа рекао је да ништа није чуо. - Живим изнад, ништа нисам чуо! Ево сад први пут видим шта се десило… »
Снимак експлозије у пекари на Новом Београду: Камера забележила јак прасак, пекар за минут избегао напад
Телеграф 19.05.2022
- Увече у 18 сати ја све поделим, не продајем у пола цене. Сви ме у крају знају као Мајку Терезу - рекла је власница пекаре за Телеграф.рс. Камере су забележиле тренутак кад је бомба експлодирала у пекари на Новом Београду, у… »
Власница пекаре на коју је бачена бомба: Зову ме Мајка Тереза, ако је неко гладан, ја дам да једе. Шта сад?
Телеграф 19.05.2022
- Увече у 18 сати ја све поделим, не продајем у пола цене - каже Гордана. Власница пекаре на коју је рано јутрос бачена бомба на Новом Београду, Гордана Глигоријевић, каже да је очајна, да не зна шта ће сад јер није била ни… »
Вести дана »

75 Дана, 9 центара за обуку: Све о обавезном војном року: Ево ко ће први бити позван, а ко ће у касарни морати да проведе дупло више времена
Блиц пре 23 минутајош 1 повезана

Вучић: Посета Јапану била веома добра и плодоносна, очекујем велике резултате
Телеграф пре 7 минутајош 4 повезане

Готово без промене: Званични средњи курс данас је 117,1764 динара за евро
Курир пре 2 минутајош 2 повезане