Povezane vesti

"Kamenom je probio staklo i bacio bombu": Vlasnica pekare u koju je bačen eksploziv: Očajna sam!

"Kamenom je probio staklo i bacio bombu": Vlasnica pekare u koju je bačen eksploziv: Očajna sam!

Blic 19.05.2022
Tokom noći, oko 3 sata, za sada neidentifikovana osoba bacila je ručnu bombu u pekaru u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Prve slike sa lica mesta prikazuju štetu koja je nastala nakon ekspolozije. Staklo na vratima je potpuno slomljeno, a… »
Krenuli po hleb pa videli da je na pekaru Bačena bomba: Živim iznad, ništa nisam čuo, neverovatno (video)

Krenuli po hleb pa videli da je na pekaru Bačena bomba: Živim iznad, ništa nisam čuo, neverovatno (video)

Kurir 19.05.2022
Muškarac koji živi u jednom od stanova koji se nalaze iznad pekare u Novom Beogradu u koju je tokom noći bačena eksplozivna naprava rekao je da ništa nije čuo. - Živim iznad, ništa nisam čuo! Evo sad prvi put vidim šta se desilo, sada sam sišao… »
Vlasnica pekare na koju je bačena bomba: Zovu me Majka Tereza, ako je neko gladan, ja dam da jede. Šta sad?

Vlasnica pekare na koju je bačena bomba: Zovu me Majka Tereza, ako je neko gladan, ja dam da jede. Šta sad?

Telegraf 19.05.2022
- Uveče u 18 sati ja sve podelim, ne prodajem u pola cene - kaže Gordana. Vlasnica pekare na koju je rano jutros bačena bomba na Novom Beogradu, Gordana Gligorijević, kaže da je očajna, da ne zna šta će sad jer nije bila ni osigurana. - On je… »
Snimak eksplozije u pekari na Novom Beogradu: Kamera zabeležila jak prasak, pekar za minut izbegao napad

Snimak eksplozije u pekari na Novom Beogradu: Kamera zabeležila jak prasak, pekar za minut izbegao napad

Telegraf 19.05.2022
- Uveče u 18 sati ja sve podelim, ne prodajem u pola cene. Svi me u kraju znaju kao Majku Terezu - rekla je vlasnica pekare za Telegraf.rs. Kamere su zabeležile trenutak kad je bomba eksplodirala u pekari na Novom Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića… »

Vesti dana »