Povezane vesti

Dončić: Ja sam kriv, moram da budem bolji

Vesti online 19.05.2022
Košarkaš Dalasa Luka Dončić nije bio zadovoljan svojim nastupom u porazu Maveriksa od Golden Stejt Voriorsa u prvom meču finalne serije zapadne konferencije. Golden Stejt je slavio na domaćem terenu rezultatom 112:87. Dončić je bio najefikasniji… »

Sport klub 19.05.2022
Košarkaš Dalasa Luka Dončić nije bio zadovoljan svojim nastupom u porazu Maveriksa od Golden Stejt Voriorsa u prvom meču finalne serije zapadne konferencije. Golden Stejt je slavio na domaćem terenu rezultatom 112:87. Dončić je bio najefikasniji… »
NBA: Golden Stejt poveo u finalnoj seriji protiv Dalasa

NBA: Golden Stejt poveo u finalnoj seriji protiv Dalasa

Danas 19.05.2022
Košarkaši Golden Stejta poveli su sa 1:0 u finalnoj seriji plejofa Zapadne konferencije pošto su savladali ekipu Dalasa 112:87. U pobedničkoj ekipi najbolji su bili Stef Kari sa 21 i Džordan Pul sa 19 poena, dok je u poraženoj ekipi bolji od ostalih… »
Dončić obuzdan, Voriorsi lako do 1-0

Dončić obuzdan, Voriorsi lako do 1-0

N1 Info 19.05.2022
Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedili su Dalas Meverikse sa 112:87 u prvoj utakmici finalne serije zapadne konferencije NBA lige. Držali su se Mevsi u prvom poluvremenu, ali onog trenutka kada su Kari i Tomspon počeli da pogađaju šuteve, domaći… »
Dončić dobio ogrebotinu preko cele face! Ovako su čuvali Slovenca - dugo će pamtiti 1. meč finala! (foto)

Dončić dobio ogrebotinu preko cele face! Ovako su čuvali Slovenca - dugo će pamtiti 1. meč finala! (foto)

Mondo 19.05.2022
Slovenački košarkaš već u prvoj deonici dobio uspomenu na meč finala Zapada protiv Voriorsa. Slovenački košarkaš već u prvoj deonici dobio uspomenu na meč finala Zapada protiv Voriorsa. Počelo je finale Zapadne konferencije u NBA ligi, a Dalas… »
NBA: Kari i ekipa prejaki za Dončića, ‘Ratnici’ idu krupnim koracima prema velikom finalu!

NBA: Kari i ekipa prejaki za Dončića, ‘Ratnici’ idu krupnim koracima prema velikom finalu!

Hot sport 19.05.2022
Fantastična partija domaćeg sastava! Košarkaši Golden Stejt Voriorsa su poveli sa 1:0 u seriji finala zapadne konferencije. Oni su nadigrali ekipu Dalasa rezultatom 112:87, a prednost su imali tokom čitavog toka susreta. Srpski košarkaš Nemanja… »
Hit snimak - Boban nije igrao, ali svi pričaju o njegovom potezu! Marjanović dribla kao bek i pogađa kao šuter! (video)

Hit snimak - Boban nije igrao, ali svi pričaju o njegovom potezu! Marjanović dribla kao bek i pogađa kao šuter! (video)

Mondo 19.05.2022
Tokom zagrevanja pred prvi meč finala na Zapadu, Boban Marjanović pokazao šta sve ume, a inače mu nije deo posla. Tokom zagrevanja pred prvi meč finala na Zapadu, Boban Marjanović pokazao šta sve ume, a inače mu nije deo posla. Košarkaši Dalasa… »
Dončićev najgori meč u plej-ofu, otkrili su rešenje za njega: Golden Stejt "zalepio flaster", a Kari odmorio 2 četvrtine

Dončićev najgori meč u plej-ofu, otkrili su rešenje za njega: Golden Stejt "zalepio flaster", a Kari odmorio 2 četvrtine

Mondo 19.05.2022
Stef Kari je bio najbolji poejdinac prvog susreta finala Zapada, iako mu nije išlo u prve dve četvrtine, a Dončić je ponovo predvodio Dalas. Stef Kari je bio najbolji poejdinac prvog susreta finala Zapada, iako mu nije išlo u prve dve četvrtine, a… »
Dončić zna kako da se opusti: Luka u društvu Bobija Marjanovića pije pivo, a pred finale Zapada sve to prati Kokoškov…

Dončić zna kako da se opusti: Luka u društvu Bobija Marjanovića pije pivo, a pred finale Zapada sve to prati Kokoškov…

Večernje novosti 18.05.2022
LUKA Dončić je odveo svoj tim do finala Zapadne konferencije, a kada se ne igra na parketu, van terena uživa uz pivo i to pred odlučujuću seriju za plasman u veliko finale. Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO Dalas Maveriksi su savladali Finiks Sanse… »

Vesti dana »