Povezane vesti
Zato je jedan od najboljih na svetu: Bivši Dončićev saigrač ispričao neverovatnu anegdotu – ‘Ja ne mogu da spavam, a on hrče…
Hot sport 19.05.2022
Stvoren za velike stvari! Luka Dončić je sa svega 19 godina bio MVP fajnal-fora i vodio je svoj tim prema uspehu. Njegov tadašnji cimer iz perioda Real Madrida – Fabijan Kozer rekao je: ‘Odigrao je sjajan fajnal-for, baš kao i ja. Bio sam toliko srećan… »
„Ja nisam mogao da spavam, a Dončić hrče…“
Sport klub 19.05.2022
Bek Real Madrida Fabijen Kozer opet se nalazi na mestu uspeha, jer je 2018. godine u Beogradu već postao šampion Evrope sa kraljevskim klubom. Tada je Kozer u finalu ubacio Fenerbahčeu 17 poena, ali je MVP nagradu poneo Luka Dončić. Novinari su pred… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Studenti i zborovi u više gradova organizuju komemorativne skupove
NIN pre 22 minutajoš 58 povezanih

BLOG UŽIVO 16 minuta tišine u Beogradu, studentkinja na železničkoj stanici poručila: Ovo stanje u društvu i državi može da se ispravi
Nova pre 22 minutajoš 30 povezanih

Funkcionerka SNS Sandra Božić napadnuta na ulici, žena na motoru je udarala kroz prozor automobila
NIN pre 17 minutajoš 26 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 106 povezanih