Povezane vesti
Konstrakta završila i u Njujork tajmsu! Amerikanci oduševljeni, a evo šta pišu o njenom performansu na evrosongu
Kurir 19.05.2022
Ana Đurić Konstrakta, osim što je osvojila region i Evropu svojom evrovizijskom pesmom "In corpore sano", trenutno je jedna od glavnih zvezda i u Americi! Ono što mnogima nije pošlo za rukom, uspelo je Konstrakti. Naime, ona se nakon finala… »
Konstrakta je jedini predstavnik Srbije na Evroviziji koji je ovo uspeo FOTO
Nova 19.05.2022
Nižu se čestitke na društvenim mrežama. Ana Đurić Konstrakta ove godine je predstavljala Srbiju na Evroviziji i sa pesmom „In corpore sano“ zauzela visoko peto mesto. Njena numera osvojila je ljude širom sveta, što se i videlo po rezultatima… »
Otkrivamo koliko je Konstrakta dosad zaradila od svog megahita
Nova 19.05.2022
Ana Đurić dobro će unovčiti visoko peto mesto koje je osvojila na Evroviziji i popularnost koju je stekla predstavljajući Srbiju s pesmom "In corpore sano". Kako je i sama umetnica izjavila nakon povratka iz Torina, ona će tokom leta sa svojom… »
Konstrakta: Nisam ja zvezda! U ovom trenutku je pažnja na meni!
Svet plus 19.05.2022
Nisam ja zvezda! U ovom trenutku je pažnja na meni! Konstrakta je ko zna koji put izazvala oduševljenje svojom skromnošću, a njena izjava se masovno komentariše na društvenim mrežama. Konstrakta je oduševila Srbiju, region, Evropu...i zauzela… »
Konstrakta stigla i do hrvatskog Sabora: Zastupnica mora biti zdrava
N1 Info 19.05.2022
Stihovi pesme "In Corpore Sano", predstavnice Srbije na Pesmi Evrovizije Ane Đurić Konstrakte, stigli su i do hrvatskog Sabora. Predsednik Sabora Gordan Jandroković je tokom saborske rasprave u sredu parafazirao Konstraktu. “Zastupnica mora biti… »
Volim da se vozim gradskim prevozom! Konstrakta očarala Evropu, a sad opet oduševila skromnošću: Nisam ja zvezda!
Kurir 19.05.2022
Ana Đurić Konstrakta oduševila je publiku na nedavno održanoj Evroviziji u Torinu zauzevši visoko 5. mesto. Boljeg plasmana koštali su je glasovi žirija, koji joj je dao čak 23 nule, dok ju je publika dovela u top 5 najboljih pesama na prestižnom… »
Konstrakta od evrovizijskog hita teža za 16.000 €! Estradni menadžeri otkrivaju koliko para umetnica može da zaradi od…
Kurir 19.05.2022
Ana Đurić Konstrakta dobro će unovčiti visoko peto mesto koje je osvojila na Evroviziji i popularnost koju je stekla predstavljajući Srbiju s pesmom "In corpore sano". Kako je i sama umetnica izjavila nakon povratka iz Torina, ona će tokom leta sa… »
Vesti dana »
Hezbolah saopštio da je izvršio napade dronovima na dva vojna cilja u Izraelu
Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih
Danas kiša i sneg, a u ovom delu zemlje biće suvo: Temperatura od 2 do 7 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 8 povezanih
Ukrajina demantuje navode da planira da razvije nuklearno oružje
Politika pre 14 minutajoš 5 povezanih