Povezane vesti
Bend Ničim Izazvan obeležava 10 godina karijere novim pesmama
Blic 19.05.2022
Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend “Ničim izazvan” prvu deceniju rada obeležava objavljivanjem prvog EP-ja “Pokorimo noć” na kojem će se naći četiri nove pesme. Talentovani muzičari iz Vrbasa i Beograda odlučili su da svake srede, tokom… »
Ničim izazvan novim EP-jem "Pokorimo noć" obeležava deset godina rada
Telegraf 19.05.2022
Svake srede nova pesma. Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend "Ničim izazvan" prvu deceniju rada obeležava objavljivanjem prvog EP-ja "Pokorimo noć" na kojem će se naći četiri nove pesme. Talentovani muzičari iz Vrbasa i Beograda odlučili su… »
Bend Ničim Izazvan obeležava 10 godina karijere novim pesmama: Poslušajte numeru "Mesto za prve poljupce"
Telegraf 19.05.2022
- Pesma i spot su među najpozitivnijim stvarima koje su izašle iz naše kuhinje - kaže Bojan Gluvajić. Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend Ničim izazvan prvu deceniju rada obeležava objavljivanjem prvog EP-ja "Pokorimo noć" na kojem će se… »
Vesti dana »
Vozaču koji je udario penzionera kod Pravnog fakulteta 30 dana pritvora
BBC News pre 1 satjoš 71 povezana
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
(Foto) Sneg u maju: Kopaonik se zabeleo, zahlađenje donelo zimske uslove na planini
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 43 povezane
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 20 minutajoš 25 povezanih
Oglasila se Aleksandra Kovač, predsednica srpskog žirija na Evroviziji: "Ne bavimo se jeftinom politikom"
Nova pre 5 minutajoš 74 povezane