Povezane vesti
Bend Ničim Izazvan obeležava 10 godina karijere novim pesmama
Blic 19.05.2022
Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend “Ničim izazvan” prvu deceniju rada obeležava objavljivanjem prvog EP-ja “Pokorimo noć” na kojem će se naći četiri nove pesme. Talentovani muzičari iz Vrbasa i Beograda odlučili su da svake srede, tokom… »
Ničim izazvan novim EP-jem "Pokorimo noć" obeležava deset godina rada
Telegraf 19.05.2022
Svake srede nova pesma. Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend "Ničim izazvan" prvu deceniju rada obeležava objavljivanjem prvog EP-ja "Pokorimo noć" na kojem će se naći četiri nove pesme. Talentovani muzičari iz Vrbasa i Beograda odlučili su… »
Bend Ničim Izazvan obeležava 10 godina karijere novim pesmama: Poslušajte numeru "Mesto za prve poljupce"
Telegraf 19.05.2022
- Pesma i spot su među najpozitivnijim stvarima koje su izašle iz naše kuhinje - kaže Bojan Gluvajić. Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend Ničim izazvan prvu deceniju rada obeležava objavljivanjem prvog EP-ja "Pokorimo noć" na kojem će se… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju, 10. avgust: Danas sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane