Povezane vesti
Bend Ničim Izazvan obeležava 10 godina karijere novim pesmama
Blic 19.05.2022
Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend “Ničim izazvan” prvu deceniju rada obeležava objavljivanjem prvog EP-ja “Pokorimo noć” na kojem će se naći četiri nove pesme. Talentovani muzičari iz Vrbasa i Beograda odlučili su da svake srede, tokom… »
Ničim izazvan novim EP-jem "Pokorimo noć" obeležava deset godina rada
Telegraf 19.05.2022
Svake srede nova pesma. Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend "Ničim izazvan" prvu deceniju rada obeležava objavljivanjem prvog EP-ja "Pokorimo noć" na kojem će se naći četiri nove pesme. Talentovani muzičari iz Vrbasa i Beograda odlučili su… »
Bend Ničim Izazvan obeležava 10 godina karijere novim pesmama: Poslušajte numeru "Mesto za prve poljupce"
Telegraf 19.05.2022
- Pesma i spot su među najpozitivnijim stvarima koje su izašle iz naše kuhinje - kaže Bojan Gluvajić. Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend Ničim izazvan prvu deceniju rada obeležava objavljivanjem prvog EP-ja "Pokorimo noć" na kojem će se… »
Vesti dana »
Novopazarka nestala u Nepalu nakon katastrofalnih poplava: Ćerka prijavila nestanak
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih
Završena rasprava po svim tačkama dnevnog reda, u ponedeljak dan za glasanje
Euronews pre 17 minutajoš 28 povezanih
BLOG UŽIVO U Srbiji aktivno 20 požara na otvorenom: Kod Lučana ugroženo 100 hektara šume, zbog košave službe u pripravnosti, EU produžava pomoć u gašenju do 5. septembra
Insajder pre 52 minutajoš 88 povezanih
OFAK produžio licencu za poslovanje NIS-a do 30. septembra: Đedović-Handanović
BBC News pre 37 minutajoš 62 povezane
Zvezda dovela pojačanje: Dan nakon debakla protiv Plzenja stigao defanzivac
Nova pre 1 satjoš 31 povezana