Povezane vesti
Moj otac bi bio ponosan što me je kinoteka odlikovala: Vera Čukić o velikoj nagradi, suprugu i karijeri dugoj šest i po…
Kurir 19.05.2022
Šestog juna legendarnoj glumici Veri Čukić biće uručen Zlatni pečat, najviše priznanje Jugoslovenske kinoteke, što je bio povod da za Kurir otkrije posebnu vezu svoje porodice sa ovom filmskom kućom. Odmerena, vedra i nasmejana, čuvena glumica Vera Čukić… »
Zlatni pečat legendarnoj glumici Veri Čukić i snimatelju Predragu Popovića
Danas 19.05.2022
Diva srpske i jugoslovenske kinematografije, i jedna od naših najlepših glumica, ostvarila je oko osamdeset uloga u igranim i televizijskim filmovima, TV dramama i serijama, a Predrag Pega Popović je kao direktor fotografije potpisao neka od velikih dela… »
Veri Čukić i Pegi Popoviću Zlatni pečati Jugoslovenske kinoteke
Nova 19.05.2022
Dan Jugoslovenske kinoteke - 6. jun biće obeležen tradicionalnom dodelom Zlatnih pečata istaknutim filmskim umetnicima, kao i svečanim otvaranjem 24. Festivala nitratnog filma. Najviše priznanje Jugoslovenske kinoteke za izuzetan doprinos razvoju filmske… »
Zlatni pečati Kinoteke za Veru Čukić i Pegu Popovića
N1 Info 19.05.2022
Dan Jugoslovenske kinoteke - 6. jun biće obeležen tradicionalnom dodelom Zlatnih pečata istaknutim filmskim umetnicima, kao i svečanim otvaranjem 24. Festivala nitratnog filma, najavila je ta ustanova. Najviše priznanje Jugoslovenske kinoteke za izuzetan… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi?': Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
BBC News pre 30 minutajoš 38 povezanih

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Novi magazin pre 39 minutajoš 13 povezanih

SRCE: Prijava protiv policijskog komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 2 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 43 povezane