Povezane vesti
Veliki požar u kući u Zrenjaninu
RTV 19.05.2022
ZRENJANIN - Veliki požar zahvatio je danas jednu kuću u zrenjaninskom prigradskom naselju Mužlja, u čijem se dvorištu navodno nalazi 10 plinskih boca, javljaju "Novosti". Kako navode, pozivajući se na nezvanične informacije, nema žrtava i povređenih u… »
Veliki požar u Zrenjaninu: Gori kuća, čule se detonacije, u dvorištu 10 plinskih boca
Telegraf 19.05.2022
Starac, koji je u kući živeo sam i u dvorištu imao gomililu raznih stvari koje je sakupljao, u momentu izbijanja požara, na sreću, nije bio u kući. Ogroman požar zahvatio je kuću u Ulici mađarske komune u centru zrenjaninskog prigradskog naselja Mužlja… »
Veliki požar u zrenjaninu: U dvorištu kuće koja gori 10 plinskih boca, čuju se detonacije
Blic 19.05.2022
Ogroman požar zahvatio je kuću u Ulici Mađarske komune u centru zrenjaninskog prigradakog naselja Mužlja. Kuća je vlasništvo penzionera Karolja Lošonci, nekadašnjeg radnika zrenjaninske Fabrike skroba. Starac koji je u kući živeo sam i u dvorištu imao… »
Vesti dana »

Dragoslav Bokan imenovan za predsednika Upravnog odbora Narodnog pozorišta
Euronews pre 39 minutajoš 17 povezanih

Uživo rata ne bi bilo da je Tramp pobedio 2020. Godine! Veliki Putinov zaokret! "Speman sam!"
Alo pre 30 minutajoš 21 povezana

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih