Povezane vesti
Ukrajina i Rusija: „Morala sam da ostanem pod zemljom više od 60 dana“, svedočenje Katarine iz Marijupolja
Južne vesti 19.05.2022
BBC Katarina je provela više od dva meseca ispod čeličane Azovstal u Marijupolju Katarina zatvara oči i uzima vazduh kad je pitam za njenog muža, borca, za kog se veruje da je još u lavirintu tunela ispod čeličane Azovstal u Marijupolju. Do tog trenutka… »
Ukrajina i Rusija: „Morala sam da ostanem pod zemljom više od 60 dana“, svedočenje Katarine iz Marijupolja
Danas 19.05.2022
Katarina zatvara oči i uzima vazduh kad je pitam za njenog muža, borca, za kog se veruje da je još u lavirintu tunela ispod čeličane Azovstal u Marijupolju. Do tog trenutka bila je smirena i sabrana. Provela je više od dva meseca u jednom od bunkera u… »
Vesti dana »

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 21 minutajoš 1 povezana

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 56 minutajoš 2 povezane

Izrael i Hamas razmenili spiskove zatvorenika: Sutra potpis sporazuma o oslobađanju živih talaca i prekidu vatre u Gazi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Od sunca do kiše u samo par dana! Evo šta nas očekuje narednih dana: Rhmz najavio veliku promenu vremena
Blic pre 3 satajoš 1 povezana