Povezane vesti
Vučević o srpsko-ruskim odnosima
RTV 19.05.2022
NOVI SAD - “U SNS-u kao potpredsednik stranke zadužen sam za komunikaciju i odnose sa Komunističkom partijom Kine i Jedinstvenom Rusijom, imao sam i aktivni odnos SNS-a sa Grupom Evropske narodne partije, gde sam odlazio u Brisel na skupštine tih… »
Vučević: Za mene je politika ljubav, poziv, pa i deo porodičnih korena. Već 22 godine sam aktivno u politici
Kurir 19.05.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević gostovao je u emisiji “Stabilokratija”, koja se nalazi na JuTjub kanalu Centra za društvenu stabilnost u kojoj je govorio o svojim počecima u politici, istoriji, Rusiji, kao i o odnosima sa Sjedinjenim Američkim… »
Vesti dana »
Počeo skup SNS u Areni Ispred objekta zastave i baloni, unutra veliki broj građana: Obraćanje Vučića oko 18 sati (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 28 povezanih
Opšti haos na Bliskom istoku: Idf negira ulogu u napadu na Natanz, Rusija poziva na međunarodnu procenu situacije - Uzbune u Bahrainu
Večernje novosti pre 5 minutajoš 31 povezana
Izrael najavio intenzivnije udare na Iran; Teheran tvrdi da su gađali rezervoare sa gorivom na aerodromu Ben Gurion
RTS pre 30 minutajoš 58 povezanih
Lalatović: ''Mislim da bi me infarkt 'opalio', da smo primili gol iz ovog penala!''
Sportske.net pre 9 minutajoš 38 povezanih