Повезане вести
Атаман: Нисам рекао Васи да шутира, критиковали су га…
Спорт клуб 19.05.2022
Тренер Анадолу Ефеса Ергин Атаман тврдио је да ће његова екипа да одбрани титулу уколико се пласира на завршни турнир Евролиге. Први корак је направљен - турски клуб је у полуфиналу савладао Олимпијакос чудесном тројком… »
Мицић тројком одвео Ефес у финале фајнал-фора Евролиге
Нови магазин 19.05.2022
Кошаркаши Ефеса први су финалисти фајнал-фора Евролиге пошто су данас у Београду победили Олимпијакос са 77:74 (18:21, 24:22, 24:20, 11:11). Победу Ефесу и пласман у финале, у којем ће се за титулу борити са Реал Мадридом или… »
‘Нисам видео када је ушла’: Погледајте како је Васа одвео Ефес у финале! (видео)
Хот спорт 19.05.2022
Феноменални Василије Мицић! У оквиру прве полуфиналне утакмице Фајнал-фора Евролиге, снаге су у српској престоници одмериле екипе Анадолу Ефеса и Олимпијакоса. Актуелни шампион Европе, Ефес, славио је након узбудљиве завршнице… »
И највећи је дошао у арену - седи поред српске легенде! "Луди Србин" је опет у Београду, зна се ко му је домаћин (фото)
Мондо 19.05.2022
Увек радо долази у Србију! Увек радо долази у Србију! Легендарни кошаркашки тренер Грег Попович (73), петоструки НБА шампион, дошао је још једном у Београд и опет му је домаћин славни српски кошаркаш Жарко Паспаљ. Њих двојица… »
Гледа се Ф4 Евролиге и у САД - Огласио се Богдан и послао моћну поруку!
Спортске.нет 19.05.2022
Спектакуларно је почео Фајнал-фор Евролиге у Београду. Турски Ефес савладао је Олимпијакос у полуфиналу, тројком Василија Мицића у последњој секунди, а у току је утакмица између Реала и Барселоне. У београдској "Штарк арени"… »
Моерман: Победа уз звук сирене, може ли боље? Плајс: Невероватно, посебан осећај… (видео)
Спортски журнал 19.05.2022
Турски Ефес је поготком Василија Мицића за три поена у последњој секунди победио Олимпијакос у полуфиналу Евролиге. - Победа уз звук сирене, да ли може боље, осећај је сјајан, Васа је погодио изузетно тежак шут и донео нам… »
Мицић за СК: Никада нисам постигао овакав кош
Н1 Инфо 19.05.2022
Плејмејкер Ефеса Васа Мицић одвео је свој тим у финале 'фајнал-фора' после спектакуларне тројке у последњој секунди меча против Олимпијакоса, што је, како сâм каже, један од његових најбољих потеза у каријери. “Осећам се… »
Атаман: Сјајан меч! Барцокас: Тешка ноћ за наш тим и навијаче (видео)
Спортски журнал 19.05.2022
Ефес је вечерас у Београдској арени победио Олимпијакос са 77:74, тројком у последњој секунди српског играча Василија Мицића. Тренер кошаркаша Ефеса Ергин Атаман рекао је да је задовољан након сјајне утакмице и победе над… »
Открио зашто је мицићу дао лопту - није му рекао да шутира! Тренер Ефеса признао шта је тражио Васи у последњем нападу!
Мондо 19.05.2022
Ергин Атаман открио се детаље око последњег напада Ефеса и тројке Мицића. Ергин Атаман открио се детаље око последњег напада Ефеса и тројке Мицића. Ефес ће имати прилику да одбрани титулу у Евролиги! У првом полуфиналном… »
Мицић избацио Олимпијакос у последњој секунди
Вести онлине 19.05.2022
Кошаркаши Ефеса победили су Олимпијакос у полуфиналу Евролиге резултатом 77:74, тројком Василија Мицића у последњој секунди. Мицић је меч завршио са 15 поена. Ефикаснији од њега су били Шејна Ларкин са 21 поеном, и Елајџа… »
Фото убод: Легендарни Грег Попович на ф4 у друштву Жарка Паспаља!
Хот спорт 19.05.2022
Ефес је први финалиста Евролиге! У оквиру прве полуфиналне утакмице Фајнал-фора Евролиге, снаге су у Београду одмериле екипе Анадолу Ефеса и Олимпијакоса. Актуелни шампион Европе, Ефес, славио је након узбудљиве завршнице… »
Мицић за СК: Никада нисам дао овакав кош
Спорт клуб 19.05.2022
Плејмејкер Ефеса Васа Мицић одвео је свој тим у финале 'фајнал-фора' после спектакуларне тројке у последњој секунди меча против Олимпијакоса, што је, како сâм каже, један од његових најбољих потеза у каријери. “Осећам се… »
Барцокас о васином чудесном шуту - имао сам два избора! Тренер Олимпијакоса објаснио све: Ја сам донео ту одлуку!
Мондо 19.05.2022
Јоргос Барцокас је после меча причао тројци Василија Мицића за победу. Јоргос Барцокас је после меча причао тројци Василија Мицића за победу. Олимпијакос је пао у пуној "Арени". Срушио их је Василије Мицић. Српски плејмејкер је… »
Василије, МАЈСТОРЕ! Вратио СЕ КУЋИ И ДАО ТРОЈКУ каријере: Овим кошем је испразнио Арену и увео шампиона у финале!
Мондо 19.05.2022
Невероватан погодак српског аса, за победу у полуфиналу Фајнал-фора! Невероватан погодак српског аса, за победу у полуфиналу Фајнал-фора! Василије Мицић је заблистао у Београду и дао тројку за памћење - за пласман у финале… »
„Мицић и Ларкин? Честитам Ефесу, много их плаћају…“
Спорт клуб 19.05.2022
Тренер Олимпијакоса Јоргос Барцокас био је утучен после шокантног пораза у полуфиналу завршног турнира Евролиге од Анадолу Ефеса. Актуелни првак Европе је пласман у финале изборио тројком Василија Мицића у последњој секунди и у… »
Немам ја те форе, ја сам српски менталитет! Васа Мицић о тројци за историју - "Само сам чекао да буде последња секунда"
Мондо 19.05.2022
"Нисам хтео да им опет дам шансу", рекао је Мицић после спектакуларне победе у полуфиналу Фајнал-фора. "Нисам хтео да им опет дам шансу", рекао је Мицић после спектакуларне победе у полуфиналу Фајнал-фора. Василије Мицић дао је… »
Вести дана »

Новак се присетио давних дана: "Носио сам розе-бело, то су биле 90-е!"
Б92 пре 19 минутајош 26 повезаних

Велика Госпојина — један од највец́их хришц́анских празника посвец́ен Богородици
Спутник пре 59 минутајош 14 повезаних

Студенти у блокади Филозофског факултета: Наш колега у Новом Саду ухапшен у аутобусу
Данас пре 6 сатијош 3 повезане

Путничка возила на Хоргошу чекају 45 минута, камиони на Батровцима пет сати
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних