Povezane vesti

Dojave o bombama u školama: Jezivi mejlovi stigli na adrese više osnovnih škola u Srbiji

Kurir 20.05.2022
Škole u Novom Sadu, Nišu, Rumi, Inđiji, kao i Prokuplju rano jutros našle su se na meti sajber napada. Više njih dobilo je dojave o postavljenim bombama. Više škola u Novom Sadu je dobilo dojave, a među njima je i škola "Petefi Šandor", OŠ "Vuk… »

Dojava o postavljenim bombama u više osnovnih škola u Srbiji: Na udaru Niš, Ruma, Inđija, Novi Sad...

Telegraf 20.05.2022
Roditelji su obavešteni da ne vode decu u školu. Danas je u Rumi stigla dojava o postavljenoj bombi u sve četiri osnovne škole, a isto se desilo i u školama u Novom Sadu, Inđiji, Nišu, Vrbasu, Staroj Pazovi... Naime, roditeljima u Rumi je od… »

Dojave o bombama širom Srbije; MUP saopštio: Pregledane 224 škole, sve dojave bile lažne VIDEO

B92 20.05.2022
Škole u Novom Sadu, Nišu, Rumi, Inđiji rano jutros našle su se na meti sajber napada. Više njih dobilo je dojave o postavljenim bombama. Više škola u Novom Sadu je dobilo dojave, a među njima je i škola "Petefi Šandor", OŠ "Vuk Karadžić", OŠ… »

Dojave o bombama u više osnovnih škola u Nišu

Jug press 20.05.2022
NIŠ U više osnovnih škola na teritoriji grada Niša putem mejla stigle su dojave o postavljenim bombama, potvrđeno je iz niške policije. U školama će biti obavljen kontradivizioni pregled. Đaci su evakuisani ili su roditelji obavešteni da deca ne… »

Ministarstvo: Dojave o bombama u preko 100 škola

OK radio 20.05.2022
U petak, 20. maja, nove anonimne dojave stigle su na elektronske adrese 134 osnovne i srednje škole u Srbiji, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Dojave su, prema novom saopštenju, stigle u osnovne škole na teritoriji Novog Sada, kao i u nekim… »

Dojave o bombama u više Osnovnih škola u Nišu

Niške vesti 20.05.2022
Đaci su evakuisani ili su roditelji obavešteni da deca ne dolaze u prepodnevnu smenu. Email je stigao jutros u 6:26 časova, rekla je Niškim Vestima direktorka škole „Vožd Karađorđe“ Milena Kostić . Nastavnici su dobili instrukcije da… »

"Put ljudskog opstanka i samousavršavanja je pogrešan": Jeziva dojava o bombi stigla na školski mejl u Nišu

Telegraf 20.05.2022
Dojave o bombama jutros su stigle i u Inđiji, Rumi, Novom Sadu. Više osnovnih škola u Srbiji je dobilo mejl upozorenja da su u tim ustanovama postavljene bombe, mejlovi su različite sadržine a najjezivija poruka je stigla Osnovnoj školi "Miroslav… »

Vesti dana »