Povezane vesti
Rafa Nadal daje palicu favorita Novaku? "Moji rezultati sve govore"
Sportske.net 20.05.2022
Španski teniser Rafael Nadal smatra da se on ne nalazi među favoritima za osvajanje ovogodišnjeg Rolan Garosa. Nakon neslavnog završetka mastersa u Rimu gde je eliminsan u osmini finala od Denisa Šapovalova, Rafael Nadal se priprema za svoj omiljeni… »
Oglasio se trener Rafaela Nadala: Otkrio u kakvom je stanju "kralj šljake"
Večernje novosti 20.05.2022
KARLOS Moja, trener Rafaela Nadala, optimista je pred nastup njegovog pulena na Rolan Garosu. Foto: EPA Iako se Španac nije proslavio na dva turnira koji su bili uvertira pred Francusku, Madrid i Rim, u taboru "kralja šljake" nema panike. Podsećanja… »
Nadalov trener optimista pred Rolan Garos
Vesti online 20.05.2022
Karlos Moja, trener Rafaela Nadala, optimista je pred nastup njegovog pulena na Rolan Garosu. “Bik sa Majorke” je nedavno u Rimu ispao u ranoj fazi od Denisa Šapovalova, a tokom meča je imao velikih problema sa bolom u stopalu. To je nešto što ga prati… »
Vesti dana »

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Biznis.rs pre 2 satajoš 15 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 2 satajoš 22 povezane

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
N1 Info pre 5 satijoš 31 povezana

Olimpijski šampion Usain Bolt promoviše EXPO u Beogradu
Slobodna Evropa pre 35 minutajoš 67 povezanih