Povezane vesti
Grubješić: Srbija nije "nesvrstana", došlo je vreme kada morate da se opredeljujete
Radio 021 20.05.2022
Srbija uopšte nije "nesvrstana", više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada "morate da se opredeljujete", rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić. "To što bismo mi sada uveli sankcije Rusije ne bi oštetilo… »
Grubješić: Srbija nije „nesvrstana“, imamo antizapadni narativ više od 10 godina
N1 Info 20.05.2022
Srbija uopšte nije „nesvrstana“, više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada „morate da se opredeljujete“, rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić o uvođenju sankcija Rusiji. „To što bismo mi sada uveli… »
Grubješić: Srbija nije nesvrstana, sankcije ne bi oštetile Rusiju i ruski narod
Nova 20.05.2022
Srbija uopšte nije „nesvrstana“, više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada „morate da se opredeljujete“, rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić o uvođenju sankcija Rusiji. „To što bismo mi sada uveli… »
Vesti dana »
Hladan vazduh stigao s Alpa, u ovom delu Srbije već je napadao sneg Samo jedna oblast naše zemlje je bez padavina, a evo šta nas očekuje do kraja dana
Dnevnik pre 29 minutajoš 37 povezanih
Jaćimović nakon nasilja kod Banovine i ponovne zaplene autobusa: "Ne odustajem, makar umro"
Radio 021 pre 59 minutajoš 11 povezanih
HRT: Oko 100 vatrogasaca gasi požar na soliteru Vjesnika u Zagrebu
Beta pre 29 minutajoš 40 povezanih
Đurić: Rekordna usaglašenost Srbije sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU, blizu 70%
Telegraf pre 33 minutajoš 14 povezanih
Umrle još dvije žene, ukupno je 17 poginulih u požaru u Domu penzionera Tuzla
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 13 povezanih