Povezane vesti
Grubješić: Srbija nije "nesvrstana", došlo je vreme kada morate da se opredeljujete
Radio 021 20.05.2022
Srbija uopšte nije "nesvrstana", više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada "morate da se opredeljujete", rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić. "To što bismo mi sada uveli sankcije Rusije ne bi oštetilo… »
Grubješić: Srbija nije „nesvrstana“, imamo antizapadni narativ više od 10 godina
N1 Info 20.05.2022
Srbija uopšte nije „nesvrstana“, više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada „morate da se opredeljujete“, rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić o uvođenju sankcija Rusiji. „To što bismo mi sada uveli… »
Grubješić: Srbija nije nesvrstana, sankcije ne bi oštetile Rusiju i ruski narod
Nova 20.05.2022
Srbija uopšte nije „nesvrstana“, više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada „morate da se opredeljujete“, rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić o uvođenju sankcija Rusiji. „To što bismo mi sada uveli… »
Vesti dana »

Ukrajinski poslanik: Samo zajednička liturgija u Moskvi, Minsku i Kijevu može doneti mir
Politika pre 17 minutajoš 31 povezana

Devet meseci od pada nadstrešnice: Akcije privođenja i komemorativni skupovi
Insajder pre 17 minutajoš 225 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 1 satjoš 93 povezane

Dačić: Akustični LRAD uređaji vraćeni u magacine;Izveštaj ministra kritikovali i vlast i opozicija
RTV pre 3 satajoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih