Povezane vesti
Grubješić: Srbija nije "nesvrstana", došlo je vreme kada morate da se opredeljujete
Radio 021 20.05.2022
Srbija uopšte nije "nesvrstana", više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada "morate da se opredeljujete", rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić. "To što bismo mi sada uveli sankcije Rusije ne bi oštetilo… »
Grubješić: Srbija nije „nesvrstana“, imamo antizapadni narativ više od 10 godina
N1 Info 20.05.2022
Srbija uopšte nije „nesvrstana“, više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada „morate da se opredeljujete“, rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić o uvođenju sankcija Rusiji. „To što bismo mi sada uveli… »
Grubješić: Srbija nije nesvrstana, sankcije ne bi oštetile Rusiju i ruski narod
Nova 20.05.2022
Srbija uopšte nije „nesvrstana“, više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada „morate da se opredeljujete“, rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić o uvođenju sankcija Rusiji. „To što bismo mi sada uveli… »
Vesti dana »

Karsedo: Imali smo sreće da je Pepe onako centrirao i da je Žaža na onakav način postigao gol
Sportski žurnal pre 52 minutajoš 18 povezanih

(Mape) vreli afrički talas počinje da prži po Srbiji, ali će biti i nepogoda! Evo do kada će trajati vrućine i kakvo vreme se očekuje do kraja septembra
Blic pre 52 minutajoš 8 povezanih

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

"Pažljivo sam slušao": Sorensen: Normalizacija odnosa Beograda i Prištine važna zbog ljudi na terenu
Blic pre 4 satijoš 2 povezane