Povezane vesti
Grubješić: Srbija nije "nesvrstana", došlo je vreme kada morate da se opredeljujete
Radio 021 20.05.2022
Srbija uopšte nije "nesvrstana", više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada "morate da se opredeljujete", rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić. "To što bismo mi sada uveli sankcije Rusije ne bi oštetilo… »
Grubješić: Srbija nije „nesvrstana“, imamo antizapadni narativ više od 10 godina
N1 Info 20.05.2022
Srbija uopšte nije „nesvrstana“, više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada „morate da se opredeljujete“, rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić o uvođenju sankcija Rusiji. „To što bismo mi sada uveli… »
Grubješić: Srbija nije nesvrstana, sankcije ne bi oštetile Rusiju i ruski narod
Nova 20.05.2022
Srbija uopšte nije „nesvrstana“, više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada „morate da se opredeljujete“, rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić o uvođenju sankcija Rusiji. „To što bismo mi sada uveli… »
Vesti dana »
Dijana Hrka za Nedeljnik o prekidu štrajka glađu: „Dobila sam pismo od dvoje dece i razmišljala šta pametno da uradim“
Nedeljnik pre 5 satijoš 49 povezanih
Generalni direktor NIS-a: Odobreni pregovori o promeni vlasništva, uskoro zahtev za novu licencu
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Dani odluke za NIS – direktor pisao zaposlenima, uskoro novi zahtev za licencu, naftne kompanije povećavaju uvoz
RTS pre 6 minutajoš 38 povezanih
Milomir Jaćimović prekinuo štrajk glađu, ostaje ispred Banovine do petka
Beta pre 56 minutajoš 18 povezanih