Povezane vesti
Grubješić: Srbija nije "nesvrstana", došlo je vreme kada morate da se opredeljujete
Radio 021 20.05.2022
Srbija uopšte nije "nesvrstana", više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada "morate da se opredeljujete", rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić. "To što bismo mi sada uveli sankcije Rusije ne bi oštetilo… »
Grubješić: Srbija nije „nesvrstana“, imamo antizapadni narativ više od 10 godina
N1 Info 20.05.2022
Srbija uopšte nije „nesvrstana“, više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada „morate da se opredeljujete“, rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić o uvođenju sankcija Rusiji. „To što bismo mi sada uveli… »
Grubješić: Srbija nije nesvrstana, sankcije ne bi oštetile Rusiju i ruski narod
Nova 20.05.2022
Srbija uopšte nije „nesvrstana“, više od dve decenije je na evropskom putu i došlo je vreme kada „morate da se opredeljujete“, rekla je predsednica Centra za spoljnu politiku Suzana Grubješić o uvođenju sankcija Rusiji. „To što bismo mi sada uveli… »
Vesti dana »

Demolirane prostorije naprednjaka i gradske uprave u Valjevu, incidenti na Novom Beogradu
BBC News pre 51 minutajoš 22 povezane

Zvezda se oprostila od Den Tane: "Bio je istaknuti sportski radnik i patriota"
Telegraf pre 55 minutajoš 42 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 6 satijoš 24 povezane