Povezane vesti

Dojave o bombi u više od 60 škola u Sremu

RTV 20.05.2022
SREMSKA MITROVICA - Dojave o bombi stigle su od jutros u više od 60 škola u Sremu. Roditelji su odmah obavešteni da decu ne šalju u škole, obavljeni su kontradiverzioni pregledi, i prema trenutnom informacijama ni jedan eksplozivna naprava nije do… »

Dojave o bombama i u školama u Sremu

RTV 20.05.2022
RUMA - RTV saznaje da su od jutros roditelji dece koja pohađaju osnovnu školu "Jovan Jovanović Zmaj" u Rumi obavešteni da decu ne šalju u prepodnevnu smenu zbog dojave da je u školi podmetnuta bomba. U Sremskoj Mitrovici su dojave putem mejla stigle… »

Dojave o postavljenoj bombi u više novosadskih osnovnih škola, deca se vratila kući

NoviSad.com 20.05.2022
Novi Sad – U više škola u Novom Sadu u toku noći ili rano ujutru stigla je dojava o postavljenoj bombi, o čemu je policija obaveštena i nalazi se na terenu. OŠ "Vuk Karadžić" Prema našim saznanjima, roditelji i učenici pojedinih novosadskih… »

Regionalnom saradnjom protiv lažnih dojava o bombama: Slične pretnje u više država

Danas 20.05.2022
Za dva dana stigle su dve lažne dojave o bombi u kosovskoj prestonici a iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kosova za sada nema konkretnih informacija. Ono što se zna je da su obe dojave, upućene obrazovnim institucijama, poslate putem elektronske… »

Nerančić: Dojave u svim školama u NS, popodne škola onlajn

Dnevnik 20.05.2022
NOVI SAD: Sve škole na teritoriji Novog Sada dobile su dojave o postavljenim bombama između tri i četiri sata posle ponoći, zbog čega su učenici koji nastavu pohađaju pre podne poslati su kući, a poslepodnevna nastava će se odvijati onlajn… »

Vesti dana »