Povezane vesti
Šokirana sam, ona je prebledela! Oglasila se Aleksandrina sestra, nema lepe reči za Dejana, progovorila o njegovoj promeni…
Kurir 20.05.2022
Kontroverzni rijaliti par Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić se ne smiruje. Taman kad se učinilo da se situacija malo smirila, Aleksandra se pokačila sa bivšim dečkom Filipom Carem nakon čega je Dejan doživeo pomračenje i lomio sve pred sobom za crnim… »
Opšta histerija! Dejan Dragojević lomio sve pred sobom, pa se unosio Aleksandri u facu - zadrugarka u suzama napustila belu…
Blic 20.05.2022
Dejan Dragojević je nakon duge rasprave sa Aleksandrom Nikolić, doživeo pomračenje i počeo da baca sve pred sobom i uneo se Aleksandri u facu. - Ona samo traži moju reakciju, a kada je dobija onda ni to nije dobro - vikao je Dejan. - Devojka me ne vadi… »
Vesti dana »
Hladna jutra i povremeni sneg, a zatim naglo otopljenje krajem nedelje
Glas juga pre 28 minutajoš 25 povezanih
Studenti pozvali dijasporu da podrži zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji
In medija pre 23 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori Ćacilenda ispred Skupštine Srbije, postavljaju se montažni objekti
Radio 021 pre 4 satijoš 18 povezanih
Maksimalan učinak Srpske liste, Vučić čestitao Srbima; Počelo brojanje glasova za kandidate za poslanike
RTV pre 23 minutajoš 51 povezana
SAD nude Ukrajini bezbednosne garancije u periodu od 15 godina
Serbian News Media pre 33 minutajoš 62 povezane