Povezane vesti
Konstatovana joj je moždana smrt: Potresne reči oca doktorke koju je upucao muž
Nova 20.05.2022
Milena M. (35) iz Kragujevca, na koju je u ponedeljak pucao suprug Vladimir, konstatovana je moždana smrt rekao je jutros njen otac Miroljub. „Milena je loše. Rekli su mi da ima moždanu smrt. Teško mi je zbog svega…Ne mogu više da pričam“, kaže Miroljub… »
"Mojoj Mileni je konstatovana moždana smrt": Potresne reči oca doktorke iz Kragujevca koju je upucao suprug
Telegraf 20.05.2022
- Teško mi je. Ne mogu da pričam- jedva je izustio Miroljub. Milena M. (35) iz Kragujevca, na koju je u ponedeljak pucao suprug Vladimir, konstatovana je moždana smrt rekao je jutros za "Telegraf.rs" njen otac Miroljub. - Milena je loše. Rekli su mi da… »
Vesti dana »
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Italija odlučila da isporuči Nemačkoj osumnjičenog za diverziju gasovoda Severni tok 1 i 2
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Trampov specijalni izaslanik i Zelenski se neće sastati u Ankari, ukrajinski predsednik nezadovaljan mirovnim planom SAD
Danas pre 3 satajoš 1 povezana