Povezane vesti
Konstatovana joj je moždana smrt: Potresne reči oca doktorke koju je upucao muž
Nova 20.05.2022
Milena M. (35) iz Kragujevca, na koju je u ponedeljak pucao suprug Vladimir, konstatovana je moždana smrt rekao je jutros njen otac Miroljub. „Milena je loše. Rekli su mi da ima moždanu smrt. Teško mi je zbog svega…Ne mogu više da pričam“, kaže Miroljub… »
"Mojoj Mileni je konstatovana moždana smrt": Potresne reči oca doktorke iz Kragujevca koju je upucao suprug
Telegraf 20.05.2022
- Teško mi je. Ne mogu da pričam- jedva je izustio Miroljub. Milena M. (35) iz Kragujevca, na koju je u ponedeljak pucao suprug Vladimir, konstatovana je moždana smrt rekao je jutros za "Telegraf.rs" njen otac Miroljub. - Milena je loše. Rekli su mi da… »
Vesti dana »

Srpska napredna stranka traži jasne reakcije političkih aktera iz Novog Pazara iz Novog Pazara, a šta oni kažu?
Euronews pre 26 minutajoš 25 povezanih

Upravo se oglasio MUP Srbije Evo ko je uhapšen zbog napada na policiju u Novom Pazaru
Alo pre 3 satajoš 44 povezane

Vanja Dragojević pred revanš sa oleksandrijom: Ne smemo da se opustimo, protiv Oleksandrije moramo da pokažemo karakter
Dnevnik pre 1 satjoš 38 povezanih

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 235 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 21 minutajoš 24 povezane