Povezane vesti
Porodica nestale Marijane u agoniji: Mislimo da joj se desilo isto što i Perišu
Nova 20.05.2022
Ponovo se oglasila njena sestra. Potraga za nekadašnjom pobednicom „Velikog brata“ Marijanom Seifert traje od 27. aprila, a njena porodica je neutešna jer o njoj nema vesti. Sada se ponovo oglasila njena sestra Maja Kovačević i rekla šta kako se osećaju… »
"Mislimo da se marijani dogodilo slično nešto kao i mateju perišu": Sestra učesnice Velikog brata se obratila javnosti…
Blic 20.05.2022
U medijima je širom regiona sve potresla vest da je nestala Marijana Seifert, a sada se javnosti obratila njena sestra Maja Kovačević. Maja Kovačević se ovim nemilim povodom oglasila i otkrila da nema novih informacija u istrazi i da policija pregleda… »
"Mislimo da joj se dogodilo isto što i Mateju": Marijanina sestra slomljena, obratila se javnosti - Teško mi je...
Mondo 20.05.2022
Sestra nestale Marijane Seifert utučena je zbog nemile situacije i istakla da porodica sumnja da se desilo ono što i Splićaninu Mateju Perišu. Sestra nestale Marijane Seifert utučena je zbog nemile situacije i istakla da porodica sumnja da se desilo ono… »
Iza maske jake žene krila se duboka ranjivost: Marijana Čvrljak još nije pronađena a evo zbog čega je strašno patila
Svet & Skandal 20.05.2022
Sestra Marijane Čvrljak očajna zbog sestrinog nestanka Još uvek se intenzivno traga za nestalom Marijanom Čvrljak a očajna sestra Maja ovim povodom otkrila je i neke druge stvari o Marijani i ispričala kakva je, zapravo, bila. – Jedino što želimo je to… »
Vesti dana »
(BLOG) Jaćimović nastavio štrajk glađu: "Izgubio sam volju za životom kad sam video koliko su decu isprebijali"
N1 Info pre 23 minutajoš 29 povezanih
"Šteta je ogromna, gašenje će trajati ceo dan" Gradonačelnik Tomašević obišao ono što je ostalo od izgorelog simbola Zagreba, uveren u njegovu obnovu (video)
Kurir pre 3 minutajoš 47 povezanih
Još dve žrtve požara u Domu penzionera u Tuzli, crni bilans porastao na 17
Euronews pre 48 minutajoš 15 povezanih