Povezane vesti
Ne moraju da mi se udvaraju, sve sam već čula! Maja Marijana priznala šta sad jedino traži kod muškarca - nema zezanja!
Mondo 20.05.2022
Maja Marijana je razočarana u muški rod, a otkrila je čime posle svega jedino može da je osvoji suprotni pol. Maja Marijana je razočarana u muški rod, a otkrila je čime posle svega jedino može da je osvoji suprotni pol. Maja Marijana bila je jedna od… »
Klonim se bidermajera, braka mi je dosta za tri života! Maja Marijana priznala čime bi jedino muškarac mogao da je privuče
Kurir 20.05.2022
Saša Popović i Suzana Jovanović juče su u jednom prestoničkom restoranu organizovali venčanje svom sinu Danijelu, a naša ekipa je na tom događaju srela i pevačicu Maju Marijanu, koja je istakla da je bez obzira na dugogodišnje prijateljstvo sa Sašom i… »
Vesti dana »

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane

Do ovog datuma nema povratka pravog leta, pašće dosta kiše: Čubrilo objavio novu prognozu do polovine avgusta
Mondo pre 1 satjoš 44 povezane

Predsednica Skupštine Novog Sada: Opozicija napustila salu pre glasanja o inicijativi za podizanje spomenika žrtvama nadstrešnice
Blic pre 24 minutajoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 63 povezane

Vladan Milojević pred revanš sa Linkolnom: Niko nije pre utakmice pobedio, Arnautović će biti u sastavu
Danas pre 19 minutajoš 35 povezanih