Povezane vesti
Ne moraju da mi se udvaraju, sve sam već čula! Maja Marijana priznala šta sad jedino traži kod muškarca - nema zezanja!
Mondo 20.05.2022
Maja Marijana je razočarana u muški rod, a otkrila je čime posle svega jedino može da je osvoji suprotni pol. Maja Marijana je razočarana u muški rod, a otkrila je čime posle svega jedino može da je osvoji suprotni pol. Maja Marijana bila je jedna od… »
Klonim se bidermajera, braka mi je dosta za tri života! Maja Marijana priznala čime bi jedino muškarac mogao da je privuče
Kurir 20.05.2022
Saša Popović i Suzana Jovanović juče su u jednom prestoničkom restoranu organizovali venčanje svom sinu Danijelu, a naša ekipa je na tom događaju srela i pevačicu Maju Marijanu, koja je istakla da je bez obzira na dugogodišnje prijateljstvo sa Sašom i… »
Vesti dana »

Tramp: Izrael i Hamas postigli dogovor o prvoj fazi plana za okončanje borbi i oslobađanje talaca
Beta pre 16 minutajoš 4 povezane

Petković odgovorio Vjosi Omani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu (video)
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana