Povezane vesti
Marković u plej-ofu arbitar na šest od sedam mečeva Zvezde, plus Kup
N1 Info 20.05.2022
Poslednje kolo Super lige Srbije odlučiće prvaka Srbije, Crvena zvezda trenutno ima dva boda više od Partizana. Crvena zvezda će u nedelju od 18,30 časova na stadionu “Rajko Mitić” ugostiti Voždovac, u isto vreme u Humskoj Partizan će… »
Na korak od sna: Ceo život sam sanjao da igram pred punom Marakanom i osvajam titule!
Hot sport 20.05.2022
Štoper govorio za klupski sajt. Samo još jedan bod deli Crvenu zvezdu od titule prvaka Srbije, a jedan od najzaslužnijih za istorijsku petu ljubilarnu jeste defanzivac austrijkse reprezentacije, Aleksandar Dragović, koji je za sajt tog kluba govorio o… »
Dragović: Sanjao sam titulu sa Crvenom zvezdom
Sport klub 20.05.2022
Meč poslednjeg kola Superlige Srbije između Zvezde i Voždovca na programu je u nedelju od 18,30 časova na stadionu „Rajko Mitić“. Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović izjavio je da je „sanjao titulu“ sa Crvenom zvedzdom i da ga sada od… »
Dragović: Sanjao sam o titulama sa Zvezdom, moramo da napravimo poslednji korak
Nova 20.05.2022
Fudbalere Crvene zvezde deli samo jedan korak od 33. šampionske titule. Priliku da postignu ovaj uspeh imaće na utakmici poslednjeg kola Superlige Srbije, koja se igra u nedelju od 18 i 30 protiv Voždovca na stadionu „Rajko Mitić“. Aleksandar… »
Marković u plej-ofu na mečevima Zvezde – 6/7, plus Kup
Sport klub 20.05.2022
Poslednje kolo Super lige Srbije odlučiće prvaka Srbije, Crvena zvezda trenutno ima dva boda više od Partizana. Crvena zvezda će u nedelju od 18,30 časova na stadionu “Rajko Mitić” ugostiti Voždovac, u isto vreme u Humskoj Partizan će… »
"Sanjao sam o titulama sa zvezdom!" Dragović: Došao je trenutak da budemo nagrađeni za posvećen rad
Večernje novosti 20.05.2022
CRVENA zvezda nalazi se nadomak odbrane titule u Superligi Srbije. Očekivanja od meča poslednjeg kola protiv Voždovca izneo je defanzivac crveno-belih Aleksandar Dragović. FOTO: M. Vukadinović Reprezentativac Austrija je istakao da je kao mali sanjao… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 4 satijoš 79 povezanih
Saopštenje povodom prekida emitovanja programa u petak 15. novembra 2024. godine u periodu od 12.51 do 13.03 na Prvom i Drugom programu RTV-a
RTV pre 3 satajoš 12 povezanih
Obradović: Još jednom smo izgubili utakmicu zbog naših gluposti (video)
Sportski žurnal pre 24 satajoš 50 povezanih