Povezane vesti
Trener Voždovca pred Zvezdu: Ne zanimaju me tuđi interesi
Sport klub 20.05.2022
Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca, igra se u nedelju, sa početkom od 18,30 časova. Trener Voždovca Aleksandar Linta izjavio je da ga ne zanimaju „tuđi interesi“, već samo „interesi Voždovca“. – Ne zanimaju me tuđi interesi, već isključivo interesi… »
Lintu ne zanimaju ''tuđi interesi'', huk sa ''Marakane'' biće ''vetar u leđa'' Voždovcu?
Sportske.net 20.05.2022
Trener fudbalera Voždovca Aleksandar Linta izjavio je danas da ga ne zanimaju "tuđi interesi", već samo "interesi Voždovca". "Ne zanimaju me tuđi interesi, već isključivo interesi Voždovca i mojih igrača. Ideja je uvek ista, da preko dobre igre dođemo do… »
Vesti dana »
Ne smiruje se požar u Deliblatskoj peščari, vatra stigla do privatnih objekata u Kajtasovu, dim i pepeo do Vršca: "Kao da je neko odlučio da pusti da sve izgori" VIDEO
Nova pre 4 minutajoš 78 povezanih
Vlada Srbije odlučila da minimalna cena rada bude povećana na 405 dinara po radnom satu
Nova pre 1 satjoš 32 povezane
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 83 povezane
Dr Milić: Za 10 godina dodeljeno 238.890 državljanstava Srbije, “SNS sprema neviđenu izbornu krađu”
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 21 povezana