Повезане вести
Бајден честитао Вучићу поновни избор за председника Србије
Бета 20.05.2022
Председник Србије Александар Вучић примио је честитку председника САД Џозефа Бајдена поводом његовог избора на други председнички мандат, саопштено је из председништва. "Честитам Вам на поновном избору за председника Србије… »
Бајден честитао Вучићу поновни избор за председника Србије
Радио сто плус 20.05.2022
„Честитам Вам на поновном избору за председника Србије. Радујем се што ћемо током Вашег другог мандата имати прилику да продубимо нашу блиску сарадњу на унапредјењу европских интеграција Србије, проширењу наших билатералних… »
Бајден послао честитку Вучићу: Охрабрујем Србију да направи помак у циљу брзе нормализује односа са Косовом
Еуроневс 20.05.2022
Председник Републике Србије Александар Вучић примио је честитку председника Сједињених Америчких Држава Џозефа Бајдена, саопштено је из Вучићевог кабинета, уз пренет садржај саме честитке. "Честитам Вам на поновном избору за… »
Бајден честитао Вучићу на поновном избору за председника Србије
Телеграф 20.05.2022
"Имао сам част да проведем време са Вама када сам посетио Србију као потпредседник 2016. године и уверен сам да можемо да унапредимо блиске везе и заједничке интересе наше две земље", навео је Бајден. Председник САД Џозеф… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 6 сатијош 1 повезана