Povezane vesti

"Kao da mi je nešto govorilo da ne treba da ide sama": Partner poginule misice Mirjane u suzama

"Kao da mi je nešto govorilo da ne treba da ide sama": Partner poginule misice Mirjane u suzama

Telegraf 21.05.2022
"Mi smo bili nerazdvojni 24 sata i juče je krenula sama za Obedsku baru putem koji joj je nepoznat. Udarila je u kamion i ostala mrtva na mestu" Mirjana Stojanović, mis fotogeničnosti i finalistikinja izbora za Miss Srbije 2007. godine, poginula je u… »
Misica Mirjana poginula u stravičnoj saobraćajci u Šimanovcima!

Misica Mirjana poginula u stravičnoj saobraćajci u Šimanovcima!

Svet plus 21.05.2022
Misica Mirjana poginula u stravičnoj saobraćajci u Šimanovcima, kada se automobil marke "Golf" kojim je upravljala Mira sudario se sa kamionom. Miss fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Miss Srbije, 2007. godine, Mirjana Stojanović izgubila je… »
Nove dramatične slike udesa u kom je stradala bivša misica Mirjana FOTO

Nove dramatične slike udesa u kom je stradala bivša misica Mirjana FOTO

Nova 21.05.2022
Mirjana Stojanović (34), bivša srpska mis fotogeničnosti, izgubila je juče život u saobraćajnoj nesreći kada se automobilom "golf" sudarila sa kamionom na putu Prhovo - Šimanovci. Ona je, zbog povreda zadobijenih prilikom sudara sa kamionom… »
U strašnom udesu kod Šimanovaca poginula Mirjana, nekadašnja mis fotogeničnosti

U strašnom udesu kod Šimanovaca poginula Mirjana, nekadašnja mis fotogeničnosti

Nova 21.05.2022
Mirjana Stojanović (34) izgubila je jutros život u saobraćajnoj nesreći, kada se automobilom "golf" sudarila sa kamionom na putu Prhovo - Šimanovci. Ona je, zbog povreda zadobijenih prilikom sudara sa kamionom, preminula na licu mesta. Kako piše… »

Vesti dana »