Povezane vesti

Pronađena devojčica iz banatskog velikog sela! Oglasio se njen otac: Oteli su mi ćerku i mučili je celu noć

Kurir 21.05.2022
Devojčica (15) koja je nestala sinoć u Banatskom Velikom Selu, jutros je pronađena. "Ćerku su mi otela dvojica muškaraca i mučila je celu noć. Vratila se sva izgrebana i pocepana, tek sad dolazi sebi", ovako za Telegraf priča otac devojčice (15)… »

Nestala devojčica (15) u Banatskom Velikom Selu: Rastala se od društva, ali nije stigla kući (foto)

Kurir 21.05.2022
Devojčica (15) nestala je sinoć u Banatskom Velikom Selu. Nakon što se rastala sa društvom nije stigla kući - Na sebi je imala belu majicu i bele patike, kao i plave farmerke. Bila je sa društvom i krenula kući, ali nije stigla - rekao je otac za… »

Tvrdnje o nasilju ipak nisu tačne, sve je izmislila: Preokret u slučaju nestale devojčice (15) u Banatskom Velikom Selu

Kurir 21.05.2022
Devojčica (15) iz Banatskog Velikog Sela, nisu napali nepoznati muškarci i vukli je za kosu. Tom, ispostavilo se, netačnom pričom, ona je pokušala roditeljima da se opravda jer cele noći nije bila kod kuće. Tačno je da je u petak popodne otišla… »

Pronađena devojčica (15) iz Banatskog Velikog Sela: Rastala se od društva, ali nije došla kući

Telegraf 21.05.2022
Na sebi je imala belu majicu i bele patike, kao i plave farmerke. Devojčica (15) koja je nestala sinoć u Banatskom Velikom Selu, jutros je pronađena, saznaje Telegraf. Podsetimo, ona je bila sa društvom, ali kada su se rastali, devojčica nije stigla… »

Devojčica čiji je nestanak prijavljen sinoć pronađena živa i zdrava!

Blic 21.05.2022
Devojčica Marijana Ćeran (15) čiji je nestanak prijavljen sinoć u Banatskom Velikom Selu, pronađena je živa i zdrava. Ona je sinoć bila sa društvom, ali kada su se rastali, devojčica nije stigla kući. Njeni roditelji su potvrdili za Blic da je… »

Devojčica celu noć bila mučena? Policija još utvrđuje pod kojim okolnostima je nestala tinedjžerka iz Kikinde

Blic 21.05.2022
Petnaestogodišnjakinja iz Kikinde koje je pronađena danas, navodno je bila oteta, a kući se vratila pocepana i izgrebana tvrde roditelji. "Ćerku su mi otela dvojica muškaraca i mučila je celu noć. Vratila se sva izgrebana i pocepana, tek sad dolazi… »

Lažna uzbuna u Banatskom Velikom Selu: Nestala devojčica se vratila nepovređena

Nova 21.05.2022
Tinejdžerka M. Ć. (15) iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde, čiji je nestanak sinoć prijavio njen otac, a onda jutros rano zatražio pomoć i preko društvenih mreža, ubrzo je, živa i zdrava, došla kući. Iako se u početku sumnjalo da je oteta… »

Preokret u slučaju nestale devojčice (15) iz Kikinde: Nije bila napadnuta, zadržala se sa društvom

Blic 21.05.2022
Petnaestogodišnja devojčica iz Kikinde koja se jutros vratila kući, nakon prijavljenog nestanka, živa i zdrava nije napadnuta i mučena kako je ispričala svojim roditeljima. Ovu informaciju potvrdili su za "Blic" iz MUP -a u Kikindi. Kako su nam… »

"Ni reč nije rekla od tog trenutka, odeća joj je bila pocepana": Prijateljica tinejdžerke za kojom se tragalo celu noći…

Blic 21.05.2022
Devojčica (15) koja je sinoć nestala u Banatskom Velikom Selu kod Kikinde, prema rečima porodične prijateljice, pošto je pronađena nije želela da priča sa svojim roditeljima i kaže im šta joj se dogodilo. Podsetimo, tinejdžerka je u petak… »

Obrt u priči o nestaloj devojčici kod Kikinde: Rekla da je oteta i mučena, pa ipak priznala da to nije istina?

Mondo 21.05.2022
Priča o devojčici (15) iz Banatskog Velikog Sela koja je navodno oteta i mučena cele noći, dobila je obrt. Priča o devojčici (15) iz Banatskog Velikog Sela koja je navodno oteta i mučena cele noći, dobila je obrt. Priča o nestaloj devojčici (15)… »

Preokret u slučaju nestale devojčice (15) u Banatskom Velikom Selu: Tvrdnje o nasilju ipak nisu tačne

Telegraf 21.05.2022
Najbitnije je da je devojčica dobro i na sigurnom. Izveštaj o slučaju je prosleđen nadležnom tužilaštvu , kažu u kikindskom MUP-u za Telegraf. Priča o nestaloj devojčici (15) u Banatskom Velikom Selu dobila je obrt. Kako nezvanično saznajemo… »

Ni reč nije rekla kad je pronađena: Porodična prijateljica devojčice (15) iz Banatskog Velikog Sela otkrila nove detalje

Kurir 21.05.2022
Devojčica (15) koja je sinoć nestala u Banatskom Velikom Selu kod Kikinde, prema rečima porodične prijateljice, pošto je pronađena nije želela da priča sa svojim roditeljima i kaže im šta joj se dogodilo. Podsetimo, tinejdžerka je u petak… »

Devojčica iz Banatskog Velikog Sela sa ocem u policiji: Vratila se kući izgrebana i pocepana, čekaju se pregledi

Kurir 21.05.2022
Devojčica (15) iz Banatskog Velikog Sela i njen otac nalaze u kikindskoj policiji, a nakon što daju iskaze, devojčicu očekuju psihološki i ostali pregledi. Po svedočenju oca, ona se jutros pojavila kući, nakon što se cele noći o njoj nije znalo… »

Pronađena nestala devojčica u Banatskom Velikom Selu: Sinoć se nije vratila kući, ali potraga je srećno završena!

Mondo 21.05.2022
Nestala je 15-godišnja devojčica u Banatskom Velikom Selu, a porodica moli sve koji imaju informacije da se jave! Nestala je 15-godišnja devojčica u Banatskom Velikom Selu, a porodica moli sve koji imaju informacije da se jave! Devojčica Marijana… »

Otac nestale devojčice kod Kikinde: Oteli su mi ćerku i mučili je celu noć, MUP: Još se utvrđuju okolnosti

Telegraf 21.05.2022
Vratila se sva izgrebana i pocepana, tek sad dolazi sebi, ispričao nam je otac devojčice koja se jutros vratila kući. "Ćerku su mi otela dvojica muškaraca i mučila je celu noć. Vratila se sva izgrebana i pocepana, tek sad dolazi sebi", ovako za… »

Vesti dana »