Povezane vesti

Muškarcu koji je nasrnuo na trudnu suprugu odeđen pritvor! Muž negirao da je udario u stomak, evo kako se branio!

Kurir 21.05.2022
VRANJE- Osnovni sud u Vranju prihvatio je zahtev Osnovnog javnog tužilaštva za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana prema T.I. (41), iz sela Donji Stajevac, opština Trgovište zbog porodičnog nasilja, potvrdio je za Kurir portparol OJT Miodrag… »

Pretukao suprugu u šestom mesecu trudnoće! Jeziv slučaj brutalnog porodičnog nasilja u okolini Trgovišta meštani…

Kurir 21.05.2022
U selu Donji Stajevac u opštini Trgovište u petak oko 18 časova došlo je do porodičnog nasilja, potvrđeno je Kuriru u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju. Porodično nasilje dogodilo se u porodičnoj kući. - Ženu T. J. starosti 28 godina, suprug… »

Trudnicu pesnicom udario u stomak: Jezivo porodično nasilje kod Trgovišta, trudnu suprugu optužio za preljubu, pa je…

Blic 21.05.2022
Četrdesetogodišnji muškarac iz okoline Trgovišta uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju trudnu suprugu (28)! On je, kako saznajemo, suprugu u drugom stanju nakon svađe pesnicom udario u stomak. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju potvrđeno… »

Nasilniku koji je brutalno pretukao trudnu suprugu kod Trgovišta određen pritvor, preti mu 3 godine zatvora

Telegraf 21.05.2022
Prvo je uhvatio rukama i davio je, potom je gurnuo, pa udario pesnicom u stomak, ona je inače u šestom mesecu trudnoće. Muškarac (41) koji je priveden nakon što je juče oko 18 časova u mestu Donji Stajevac kod Trgovišta brutalno pretukao suprugu… »

Jezivo porodično nasilje: Trudnu suprugu udarao u stomak

OK radio 21.05.2022
Policiji je prijavljen stravičan slučaj porodičnog nasilja u okolini Trgovišta. Osnovno javno tužilaštvo u Vranju je potvrdilo da je u porodičnoj kući u okolini Trgovišta četrdesetogodišnji muškarac pretukao svoju dvadesetosmogodišnju suprugu… »

Davio i udarao u stomak suprugu u šestom mesecu trudnoće: Uhapšen nasilnik

Nova 21.05.2022
Muškarac (41) priveden je nakon što je juče oko 18 časova u mestu Donji Stajevac kod Trgovišta brutalno pretukao suprugu J. T. (28) koja je u šestom mesecu trudnoće. – Nakon kraće rasprave, on je prvo uhvatio rukama i davio je, potom je gurnuo… »

Stravičan slučaj porodičnog nasilja kod Vranja: Pretukao trudnu suprugu, udario je pesnicom u stomak!

Mondo 21.05.2022
Meštani Trgovišta, malog mesta kod Vranja, šokirani slučajem porodičnog nasilja - muž pretukao trudnu suprugu! Meštani Trgovišta, malog mesta kod Vranja, šokirani slučajem porodičnog nasilja - muž pretukao trudnu suprugu! U okolini Trgovišta… »

Uhapšen muškarac koji je pretukao trudnu suprugu

Jugmedia 21.05.2022
Četrdesetogodišnji muškarac iz okoline Trgovišta uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju trudnu suprugu (28). On je, kako saznaje Blic, suprugu u drugom stanju nakon svađe pesnicom udario u stomak. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju… »

Strava i užas kod Trgovišta: Muškarac davio suprugu u šestom mesecu trudnoće, pa je udario u stomak

Telegraf 21.05.2022
Nasilnik se trenutno nalazi u pritvoru i čeka se saslušanje kod tužioca u OJT Vranje. Muškarac (41) priveden je nakon što je juče oko 18 časova u mestu Donji Stajevac kod Trgovišta brutalno pretukao suprugu J. T. (28) koja je u šestom mesecu… »

Vesti dana »