Povezane vesti

On je bio glavni akter kada je Đoković deportovan: Australijski premijer izgubio vlast

Telegraf 21.05.2022
To znači da će lider laburista Entoni Albanez biti sledeći premijer zemlje, piše Bi-Bi-Si. Australijski premijer Skot Morison izgubio je vlast nakon što je zemlja izabrala svoju prvu laburističku vladu posle skoro deset godina, predviđaju lokalne… »

Izbori u Australiji: Na osnovu 60 odsto prebrojanih glasova Albanezeovi laburisti vode

Telegraf 21.05.2022
Da bi Laburistička partija sama formirala vladu potrebno je da osvoji 76 poslaničkih mesta. Na osnovu 60 odsto prebrojanih glasova na parlamantarnim izborima koji su održani danas u Australiji, Laburistička partija Entonija Albanezea osvojila je 72… »

Okomio se na Đokovića usred kampanje ali je ipak pukao na izborima: Premijera Australije Morisona pamtiće po mnogim…

Kurir 21.05.2022
Nakon poraza na parlamentarnim izborima, dosadašnji premijer Australije Skot Morison priznao je poraz i već čestitao opozicionom lideru pobedu, a nama će ostati u pamćenju po neviđenoj drami sa svetskim teniskim asom Novakom Đokovićem. Podsetimo… »

Australski premijer Morrison priznao poraz na izborima

Al Jazeera 21.05.2022
Opoziciona Laburistička stranka trebala bi okončati gotovo desetogodišnju vladavinu konzervativaca, vrlo vjerovatno uz podršku Zelenih. Australski premijer Scott Morrison u subotu je priznao poraz na parlamentarnim izborima, a opoziciona Laburistička… »

Morison priznao poraz na izborima: Kraj decenijske vladavine konzervativaca u Australiji! Premijer čestitao lideru laburista…

Kurir 21.05.2022
Nakon poraza na parlamentarnim izborima u Australiji, dosadašnji premijer te zemlje Skot Morison priznao je poraz. Laburistička partija je okončala gotovo deceniju vladavine konzervativaca. Skot Morison je rekao da će se povući sa čela partije nakon… »

Skot Morison izgubio na izborima u Australiji

Glas Amerike 21.05.2022
SIDNEJ - Australijski premijer Skot Morison poražen je na parlamentarnim izborima, a pobedila je Laburistička partija koja će okončati skoro decenijsku vladavinu konzervativaca. Očekuje se da će laburisti vladati uz moguću podršku Zelenih i… »

Skot Morison priznao poraz

RTV 21.05.2022
SIDNEJ - Australijski premijer Skot Morison izjavio je da priznaje poraz na danas održanim opštim izborima, dodajući da iako brojanje glasova nije završeno, po svemu sudeći će opoziciona Laburistička partija formirati vladu. "Razgovarao sam sa… »

Skot Morison priznao poraz, Australija dobija novog premijera

N1 Info 21.05.2022
Premijer Australije Skot Morison izgubio je vlast na izborima, a sledeći premijer će posle skoro deceniju doći iz redova laburista, prenosi BBC projekcije lokalnih medija. To znači da će sledeći premijer Australije biti laburistički šef Entoni… »

Skot Morison priznao izborni poraz: Konzervativci nakon 9 godina odlaze sa vlasti u Australiji

Blic 21.05.2022
Australijski premijer Skot Morison priznao je poraz na nacionalnim izborima i rekao da će Laburistička partija verovatno formirati vladu, iako brojanje glasova još nije završeno. - Večeras sam razgovarao sa liderom opozicije i budućim premijerom… »

Skot priznao poraz; Glasove još broje

B92 21.05.2022
Australijski premijer Skot Morison izgubio je vlast nakon što je zemlja izabrala svoju prvu laburističku vladu posle skoro deset godina, navode lokalne mreže. On je u toku dana priznao poraz. Lider Laburističke partije Entoni Albanez biće sledeći… »

Premijer Australije Skot Morison priznao poraz na izborima

Nova 21.05.2022
Australijski premijer Skot Morison izjavio je da priznaje poraz na danas održanim opštim izborima, dodajući da iako brojanje glasova nije završeno, po svemu sudeći će opoziciona Laburistička partija formirati vladu. „Razgovarao sam sa liderom… »

Okončana decenija vlasti konzervativaca u Australiji: Morison priznao poraz

Radio 021 21.05.2022
Australijski premijer Skot Morison priznao je poraz na izborima. Ovime je do sada opoziciona Laburistička stranka, uz podršku stranaka koje se zalažu za pitanja ekologije, okončala deceniju vlasti konzervativaca, prenosi danas Rojters. Preliminarni… »

Australijski premijer Skot, koji je bio ključna figura u deportaciji Novaka, priznao poraz: Najavio povlačenje

Telegraf 21.05.2022
Na taj način biće završen period od osam godina i devet meseci koliko je na vlasti bila Morisonova konzervativna koalicija. Australijski premijer Skot Morison izjavio je da priznaje poraz na danas održanim opštim izborima, dodajući da iako brojanje… »

Čovek zbog kog su Novaka deportovali iz Australije: Skot Morison odlazi sa vlasti: Opozicija vodi na izborima

Blic 21.05.2022
Australijski premijer Skot Morison izgubio je vlasti pošto je zemlja izabrala svoju prvu laburističku vladu posle skoro deset godina, predviđaju lokalne mreže. To znači da će lider laburista Entoni Albanez biti sledeći premijer zemlje, piše… »

Vesti dana »

Gaza: Život se počeo polako vraćati u normalne tokove

Al Jazeera pre 52 minutajoš 24 povezane

Danas oblačno i kišovito vreme

Politika pre 1 satjoš 24 povezane

Gobeljić: O atmosferi protiv Pjunika se još priča

Sportski žurnal pre 2 satajoš 18 povezanih