Povezane vesti

Marija Kulić: Ja se zgražavam Miljaninim ponašanjem!

Marija Kulić: Ja se zgražavam Miljaninim ponašanjem!

Svet plus 21.05.2022
Iz sezone u sezonu ja se zgražavam Miljaninim ponašanjem, više ne znam ni za produkciju šta da kažem... Što oni nju zovu toliko tamo?! - zapitala se Marija Kulić. Miljana Kulić otkad je ušla ponovo u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' stvara… »
Marija Kulić kivna na ćerku:"Zamolila sam doktorku da napiše da Miljana nije psihički spremna za Zadrugu"

Marija Kulić kivna na ćerku:"Zamolila sam doktorku da napiše da Miljana nije psihički spremna za Zadrugu"

Blic 21.05.2022
Marija priznaje da više ne zna kako da obuzda svoju naslednicu i da je ona odgovorna za to što su članovi oboleli i stalno pod stresom. Marija Kulić poslednjih nedelja prolazi kroz težak životni period jer se njena ćerka Tijana još uvek oporavlja… »
Užasnuta sam njenim ponašanjem, ne znam ni zašto je zovu! Marija Kulić očajna zbog Miljane - ljudi, ona nije za rijaliti

Užasnuta sam njenim ponašanjem, ne znam ni zašto je zovu! Marija Kulić očajna zbog Miljane - ljudi, ona nije za rijaliti

Mondo 21.05.2022
Miljanina majka Marija priznaje da nije bila za to da njena ćerka uđe u Zadrugu, ali da ništa nije mogla da uradi po tom pitanju. Miljanina majka Marija priznaje da nije bila za to da njena ćerka uđe u Zadrugu, ali da ništa nije mogla da uradi po… »

Vesti dana »

Uhapšen Milorad Grčić

Uhapšen Milorad Grčić

Danas pre 13 minutajoš 38 povezanih
E& PPF Telecom kupio SBB United Groupa za 825 miliona evra

E& PPF Telecom kupio SBB United Groupa za 825 miliona evra

Bloomberg Adria pre 25 minutajoš 21 povezana
Rusija izvela raketni napad na Kijev

Rusija izvela raketni napad na Kijev

Slobodna Evropa pre 37 minutajoš 19 povezanih