Povezane vesti
Slavica Ćukteraš prekinula ivu Štrljić! Zamalo se posvađale zbog muškaraca - "Ja nisam kao većina, ja sam pametna!"
Mondo 21.05.2022
Glumica i pevačica iskazale različito mišljenje o iskusnim muškarcima - jedna ih veliča, druga kaže "taj je prolupao" Glumica i pevačica iskazale različito mišljenje o iskusnim muškarcima - jedna ih veliča, druga kaže "taj je prolupao" Pevačica Slavica… »
Sukob u emisiji, Slavica Ćukteraš prekinula ivu Štrljić! Glumica odbursila pevačici: Nisam većina, ja sam pametna! Šok!
Kurir 21.05.2022
Pevačica Slavica Ćukteraš i glumica Iva Štrljić sukobile su se u jednoj emisiji. - Žene s godinama samo dobijaju, ako sa njima znaju lepo da sarađuju, a ne ako se bore sa godinama. Ja, na primer, volim da muškarac ima ozbiljno životno iskustvo iza sebe… »
Vesti dana »

Blokada magistrale, bajkeri, protest: Objavljene tačne lokacije velikog okupljanja u Užicu (foto)
Pravda pre 2 satajoš 27 povezanih

Ovo su žrtve ubistva u Prilepu: Ubica ubio Panča i malog Milana (11), bacio bombu na policiju
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano i toplo vreme sa najavom toplotnog talasa od 21. jula
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 22 povezane

Viši sud u Novom Sadu vratio predmet tužilaštvu, omogućen nastavak istrage o padu nadstrešnice
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih

Đurić: Osmani manipuliše Trampovim rečima, fabrikuje optužbe protiv Srbije
NIN pre 27 minutajoš 12 povezanih