Povezane vesti
Karić otkrio kako je tijanić postao ministar: Jeli smo prasence kod Slobe, a onda šok: Rekao sam ti da mi ovog čoveka ne…
Kurir 21.05.2022
Bogoljub Karić je u gostovanju na televiziji K1 posebnu pažnju posvetio događajima iz svog poslovnog, političkog, kao i privatnog života, pa je tako govorio o poznanstvima sa nekadašnjim predsednikom SRJ Slobodanom Miloševićem i premijerom Zoranom… »
Jeli smo prasetinu kod miloševića - onda je ostao u šoku! Okrenuo se ka Kariću i podigao ton: Rekao sam da ga ne dovodiš
Mondo 21.05.2022
Srpski biznismen Bogoljub Karić govorio je o brojnim detaljima iz svog života za koje javnost nije znala, poput poznanstva sa bivšim predsednikom SRJ, Slobodanom Miloševićem i ubijenim premijerom Srbije, Zoranom Đinđićem. Srpski biznismen Bogoljub Karić… »
Vesti dana »
Povređeno 5 osoba u lančanom sudaru kod Loznice: Automobil odbačen na nasip od siline udara
Mondo pre 17 minutajoš 35 povezanih
Srbatom: Nema povećane radijacije u Srbiji zbog oštećenja zaštitne strukture Černobila
Radio 021 pre 3 satajoš 38 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Ambasador SAD pri NATO-u: Mir u Ukrajini bliži nego ikad; Zelenski razgovarao sa Trampovim timom
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih
Tokom večeri i noći oblačno, uz kišu i sneg: Evo gde će sutra veći deo dana biti magle
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih
Jovana Skrobić u suzama posle debakla od Crne Gore: Ne znam šta nam se desilo...
Kurir pre 1 satjoš 64 povezane