Povezane vesti
Karić otkrio kako je tijanić postao ministar: Jeli smo prasence kod Slobe, a onda šok: Rekao sam ti da mi ovog čoveka ne…
Kurir 21.05.2022
Bogoljub Karić je u gostovanju na televiziji K1 posebnu pažnju posvetio događajima iz svog poslovnog, političkog, kao i privatnog života, pa je tako govorio o poznanstvima sa nekadašnjim predsednikom SRJ Slobodanom Miloševićem i premijerom Zoranom… »
Jeli smo prasetinu kod miloševića - onda je ostao u šoku! Okrenuo se ka Kariću i podigao ton: Rekao sam da ga ne dovodiš
Mondo 21.05.2022
Srpski biznismen Bogoljub Karić govorio je o brojnim detaljima iz svog života za koje javnost nije znala, poput poznanstva sa bivšim predsednikom SRJ, Slobodanom Miloševićem i ubijenim premijerom Srbije, Zoranom Đinđićem. Srpski biznismen Bogoljub… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 23 minutajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Isplivao snimak - trener Olimpijakosa odgurnuo Obradovićevog asistenta! Skandal u Beogradskoj areni posle meča
Mondo pre 27 minutajoš 2 povezane