Повезане вести

Ћевап дипломатија Шарла Мишела: Објавио занимљиве фотографије, па поручио "не питајте ме који су бољи"

Ћевап дипломатија Шарла Мишела: Објавио занимљиве фотографије, па поручио "не питајте ме који су бољи"

Телеграф 21.05.2022
На фотографијама се види како са српским председником спрема ћевапе, док их са градоначелницом Сарајева једе. Председник Европског савета Шарл Мишел данас је објавио две фотографије на Твитеру на којима му друштво праве… »
"Не питајте ме шта је боље": Шарл Мишел у друштву Вучића и градоначелнице Сарајева пробао српски специјалитет (фото)

"Не питајте ме шта је боље": Шарл Мишел у друштву Вучића и градоначелнице Сарајева пробао српски специјалитет (фото)

Блиц 21.05.2022
Председник Европског Савета Шарл Мишел објавио је на друштвеној мрежи "Твитер" занимљиве фотографије на којима се види како са председником Србије Александром Вучићем спема, док са градоначелницом Сарајева Бењамином Карић једе… »
Мишелу се осладили ћевапи, јео их је и на Башчаршији са градоначелницом Сарајева

Мишелу се осладили ћевапи, јео их је и на Башчаршији са градоначелницом Сарајева

Н1 Инфо 21.05.2022
Градоначелница Сарајева Бењанима Карић угостила је председника Европског савета Шарла Мишела, на ручку у ћевабџиници Хоџић на Башчаршији. Карић је пренела Мишелу да су то најбољи ћевапи, преноси Кликс.ба. Након Београда… »

Вести дана »