Povezane vesti

Nema trećeg puta – Istok ili Zapad

Politika 22.05.2022
Nije dobro što Srbija toliko zavisi od ruskog gasa, a Amerika će pomoći Beogradu da dođe do drugih izvora energije. Bajden je rekao da me želi u ovom regionu, da želi nekog ko razume ovaj region. Međutim, stvari su se promenile za poslednjih 20… »

Hil: Za Srbiju ne postoji treći put - samo Zapad

RTV 22.05.2022
BEOGRAD - Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je danas da za Srbiju nema trećeg puta, već se izbor svodi na izbor između Istoka i Zapada. "Za razliku od prošlosti kada se u Srbiji mislilo da postoji treći put, da Srbija nije ni na Istoku ni… »

Vulin reagovao na Hilov intervju „Politici”: Ne tražite na silu da se Srbi opredele

Politika 22.05.2022
Ne tražite na silu da se Srbi opredele, možete biti povređeni našim izborom, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagujući na stavove koje je izneo američki ambasadoru u Beogradu Kristofer Hil. „Od 2000. do 2012… »

Pravi i pogrešan put – kako Srbija čita poruke američkog ambasadora

RTS 22.05.2022
Uoči sutrašnjeg sastanka s predsednikom Aleksandrom Vučićem, ambasador SAD Kristofer Hil u intervjuu za Politiku ocenjuje da za Srbiju nema trećeg puta, već samo izbor između Istoka i Zapada. "Ne tražite na silu da se Srbi opredele, možete biti… »

Ambasador SAD kaže da za Srbiju postoji samo put ka EU

Slobodna Evropa 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil (Christopher Hill) izjavio je da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak, a da za Srbiju postoji samo jedan put i to je Zapad i Evropska unija (EU). Reagovao je ministar unutrašnjih poslova… »

Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put, a to je Zapad i EU

Telegraf 22.05.2022
Američki ambasador je ocenio da su građani Srbije odlučili da im je budućnost na Zapadu. Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je danas da za Srbiju nema trećeg puta, već se izbor svodi na izbor između Istoka i Zapada. - Za razliku od… »

Hil poručio Srbiji: Nema trećeg puta – Istok ili Zapad

Pravda 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je danas da za Srbiju nema trećeg puta, već se izbor svodi na izbor između Istoka i Zapada. "Za razliku od prošlosti kada se u Srbiji mislilo da postoji treći put, da Srbija nije ni na Istoku ni na Zapadu… »

Vulin: Srbija je do 2012. bila zemlja po meri ambasadora Hila

Radio 021 22.05.2022
"Ne tražite na silu da se Srbi opredele, možete biti povređeni našim izborom", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na stavove američkog ambasadora u Beogradu Kristofera Hila. "Od 2000. do 2012. godine, Srbija je bila zemlja po… »

Vulin reagovao na Hila: Srbija će ići svojim putem, upravljajte onima koji to dopuštaju

Beta 22.05.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je američkom ambasadoru u Srbiji Kristoferu Hilu, reagujući na njegov današnji intervju, da će "Srbija ići svojim putem, a ambasador (Hil) neka upravlja onima koji mu to dopuštaju". "Srbija je… »

Ministar Vulin odgovorio Hilu: Ne tražite na silu da se Srbi opredele

Kurir 22.05.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio je ambasadoru SAD-a Kristoferu Hilu na navode da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak, a da za Srbiju postoji samo jedan put i da je to Zapad i Evropska unija. "Od 2000… »

Vulin odgovorio Hilu: Ne tražite na silu da se Srbi opredele

Nova 22.05.2022
Ne tražite na silu da se Srbi opredele, možete biti povređeni našim izborom, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagujući na stavove koje je izneo amarički ambasadoru u Beogradu Kristofer Hilu. „Od 2000. do 2012… »

Hil: Srbija da odluči, ovo je trenutak kada mora da se napravi izbor

N1 Info 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak, a da za Srbiju postoji samo jedan put i to je Zapad i Evropska unija (EU). Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovora Hilu… »

Vulin reagovao na Hila: Srbija će ići svojim putem, upravljajte onima koji to dopuštaju

Danas 22.05.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je amerikom ambasadoru u Srbiji Kristoferu Hilu, reagujući na njegov današnji intervju, da će „Srbija ići svojim putem, a ambasador (Hil) neka upravlja onima koji mu to dopuštaju“. „Srbija… »

"Budućnost Srbije je na zapadu, a ne nekom nedefinisanom istoku": Hil: Ovo je trenutak kada morate da napravite izbor

Blic 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak, a da za Srbiju postoji samo jedan put i to je Zapad i Evropska unija (EU). - Za razliku od prošlosti kad se u Srbiji mislilo da postoji… »

Hil: "Za Srbiju postoji samo jedan put, a to je Zapad"

B92 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je danas da za Srbiju nema trećeg puta, već se izbor svodi na izbor između Istoka i Zapada. Američki ambasador je ocenio da su građani Srbije odlučili da im je budućnost na Zapadu, a ne na nekom… »

Hill: Za Srbiju postoji samo jedan put – Zapad i EU

Al Jazeera 22.05.2022
Ukrajina i Kosovo su veoma različite situacije, ocijenio je američki ambasador u Beogradu, i pozvao da se ne dovodi u vezu ono što se 1999. dogodilo na Kosovu, s onim što se danas dešava u Ukrajini. Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji… »

Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put - Zapad i EU

Novi magazin 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak, a da za Srbiju postoji samo jedan put i to je Zapad i Evropska unija (EU). "Za razliku od prošlosti kad se u Srbiji mislilo da postoji… »

Ambasador Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put, a to je Zapad i EU

Dnevnik 22.05.2022
BEOGRAD: Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je danas da za Srbiju nema trećeg puta, već se izbor svodi na izbor između Istoka i Zapada. "Za razliku od prošlosti kada se u Srbiji mislilo da postoji treći put, da Srbija nije ni na Istoku ni na… »

Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put

Vesti online 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je danas da za Srbiju nema trećeg puta, već se izbor svodi na izbor između Istoka i Zapada. – Za razliku od prošlosti kada se u Srbiji mislilo da postoji treći put, da Srbija nije ni na Istoku ni na… »

Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put - to je Zapad i EU, u životu morate da pravite izbore

Euronews 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil je izjavio da za Srbiju postoji samo jedan put, a to je Zapad i Evropska unija. On je poručio da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak. "Za razliku od prošlosti kada se u Srbiji mislilo da… »

Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put – Zapad i EU

Danas 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak, a da za Srbiju postoji samo jedan put i to je Zapad i Evropska unija (EU). „Za razliku od prošlosti kad se u Srbiji mislilo da postoji… »

Američki ambasador Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put - Zapad i EU

Radio 021 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak, a da za Srbiju postoji samo jedan put - to je Zapad i Evropska unija (EU). "Za razliku od prošlosti kad se u Srbiji mislilo da postoji… »

Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put – Zapad i EU

Radio sto plus 22.05.2022
„Za razliku od prošlosti kad se u Srbiji mislilo da postoji treći put, da Srbija nije ni Istok ni Zapad, da je nekako posebna, da ide svojim putem, sad većina Srba misli da postoji pravi put i pogrešan put i želi da izabere pravi put“, rekao je… »

Ambasador Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put - Zapad i EU

Kurir 22.05.2022
BEOGRAD - Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak, a da za Srbiju postoji samo jedan put i to je Zapad i Evropska unija (EU). "Za razliku od prošlosti kad se u Srbiji mislilo da… »

Hil: Srbija da odluči, za nju postoji samo jedan put – onaj ka Zapadu i EU

Nova 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak, a da za Srbiju postoji samo jedan put i to je Zapad i Evropska unija (EU). „Za razliku od prošlosti kad se u Srbiji mislilo da postoji… »

Hil: Za Srbiju postoji samo jedan put - Zapad i EU

Beta 22.05.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da u životu moraju biti pravljeni izbori i da je ovo takav trenutak, a da za Srbiju postoji samo jedan put i to je Zapad i Evropska unija (EU). "Za razliku od prošlosti kad se u Srbiji mislilo da postoji… »

Vesti dana »