Povezane vesti
Sraman prizor iz beogradskog restorana brze hrane nas je ostavio bez teksta
Nova 22.05.2022
Još jedan snimak od kog nam se prevrće želudac. Na Instagram profilu Serbialive_beograd objavljen je video iz jednog restorana brze hrane u Beogradu koji nas je sve zabezeknuo. A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd) Na snimku se… »
Snimak bizarnog incidenta U Beogradu: Devojka tuče starijeg muškarca, on se sklanja - svi se smeju (VIDEO)
Večernje novosti 22.05.2022
ISPRED jednog beogradskog restorana na Ušću sinoć se dogodila tuča čiji je snimak objavljen na Instagram stranici moj_beo_grad. Foto: Instagram/moj_beo_grad_ Na snimku se vidi uznemirena devojka koja je nasrnula na muškarca i udara ga. A post shared… »
Pojavio se snimak drame u Beogradu: Devojka tuče i juri starijeg muškarca, on beži, drugarice se smeju!
Telegraf 22.05.2022
Pretpostavlja se da je reč o taksisti s obzirom na to da se muškarac sve vreme sklanja ka prakiranom taksi vozilu. Ispred restorana na Ušću sinoć se dogodila tuča čiji je snimak objavljen na Instagram stranici moj_beo_grad. Na snimku se vidi kako… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana