Povezane vesti

Očevidac pogibije misice otkriva: Prešla je iz čista mira u drugu traku i kamion ju je pokupio, nije mogao da se skloni

Kurir 22.05.2022
Očevici saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala mlada žena ispričali su da je ona na ravnom putu iznenada izgubila kontrolu. Prvi rezultati istrage stravične saobraćajne nesreće, u kojoj je u petak na putu Prhovo-Šimanovci poginula misica… »

Tragedija za tragedijom: Crni vikend na putevima Srbije: Za samo 24 sata poginulo čak 6 osoba

Blic 22.05.2022
Šest osoba poginulo je, dok je najmanje pet zadobilo teške i lake telesne povrede u 10 saobraćajnih nesreća koje su se dogodile proteklog vikenda na putevima u Srbiji. U tragedijama nastradali su pešaci, vozači, suvozači, a prva nesreća koja je… »

Misica išla da spremi slavu, pa završila ispod kamiona: Isplivali detalji nesreće kod Šimanovaca, porodica neutešna

Mondo 22.05.2022
Mirjana Stojanović (34), nekadašnja mis fotogeničnosti, nastradala kada se "golfom" zakucala u kamion na putu Prahovo-Šimanovci. Mirjana Stojanović (34), nekadašnja mis fotogeničnosti, nastradala kada se "golfom" zakucala u kamion na putu… »

Ovo je auto U kom je poginula misica, potpuno smrskan: Vatrogasci sekli vozilo da izvuku telo (foto)

Kurir 22.05.2022
Automobil marke "golf" kojim je upravljala misica Mirjana Stojanović (34) kada je u petak podletela pod kamion kod Šimanovaca, potpuno je smrskan nakon stravične saobraćajne nesreće. Prema rečima našeg sagovornika, misica se iz, za sada, nepoznatog… »

Detalji tragedije kod Šimanovaca: Misica Mirjana poginula kad je krenula da spremi slavu, otac saznao tužne vesti od policije

Blic 21.05.2022
Mirjana Stojanović (34), nekadašnja mis fotogeničnosti, nastradala kada se "golfom" zakucala u kamion na putu Prahovo-Šimanovci. Mirjana Stojanović (34) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila na putu Prahovo-Šimanovci… »

Vesti dana »