Povezane vesti

Zbog izgradnje podzemne garaže, od ponedeljka se izmešta i taksi stajalište u centru

Blic 22.05.2022
Pripremni radovi za izgradnju druge podzemne garaže, planirane u Ulici Modene, počeće u petak, 27. maja, ali već u ponedeljak počeće izmeštanje podzemne infrastrukture, kao i taksi stajališta, parking mesta i saobraćaja. Taksi stajalište će… »

Počinje izgradnja podzemne garaže u Ulici Modene, izmena režima saobraćaja od sutra

NoviSad.com 22.05.2022
Novi Sad – Nakon što su započeti radovi na izgradnji podzemne garaže kod Banovine, sledeće nedelje počinju pripremni radovi i na izgradnji druge podzemne garaže u blizini pešačke zone – u Ulici Modene. Projektom je predviđeno da ćejavna… »

Taksisti se sele na Bulevar Mihajla Pupina

Dnevnik 22.05.2022
Pripremni radovi za izgradnju druge podzemne garaže, planirane u Ulici Modene, počeće u petak, 27. maja, ali već u ponedeljak počeće izmeštanje podzemne infrastrukture, kao i taksi stajališta, parking mesta i saobraćaja. Kako se uverila naše… »

Stže novih 267 parking mesta: Radovi na novoj podzemnoj garaži počinju u ponedeljak, a evo kako će biti izmenjen saobraćaj

Blic 22.05.2022
Pripremni radovi za izgradnju druge podzemne garaže planirane u Ulici Modene počinju u ponedeljak 23. maja, nakon što su već započeti radovi na izgradnji garaže kod Banovine. Kako je "Blic" već pisao, projektom je predviđena izgradnja javne… »

Vesti dana »