Povezane vesti
Draško Stanivuković rođendan slavio kao u Survivoru: Dobio i zlatnu tortu VIDEO
Nova 22.05.2022
Stanivuković je rođendan proslavio na tvrđavi Kastel gde je održana trka s preprekama “4Falcons” u kojoj je i sam učestvovao. Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, juče je proslavio svoj 29. rođendan. Rođendan je proslavio neuobičajeno – trčeći… »
(Video): Draško Stanivuković slavi 29. rođendan: Na poklon dobio zlatnu tortu, pokazao svima kako su ga prijatelji iznenadili…
Blic 21.05.2022
Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, danas slavi 29. rođendan. Stanivuković je rođendan proslavio na tvrđavi Kastel gde je održana trka s preprekama “4Falcons” u kojoj je i sam učestvovao. Na cilju su ga iznenadili prijatelji koji su ga dočekali… »
Vesti dana »
Zapaljivo Trampovo upozorenje i to pred "Dan D": Da li je to ponovo došlo do preokreta? "Treba da bude veoma zabrinut!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Idem da nastavim ono što sam počela..." Bivša tužiteljka za kojom je raspisana poternica u Crnoj Gori ostavila pismo pre bekstva
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
"I dalje ćemo imati velike količine ruskog gasa, ali sve više uzimamo od Evropljana" Vučić za Rojters: Izgradnja gasovoda ka Severnoj Makedoniji trebalo bi da počne ove godine
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Sledeći korak je da se selim!" Saša Kovačević frapiran zbog vesti da je bačena bomba na kuću Zdravka Čolić
Telegraf pre 26 minutajoš 1 povezana