Повезане вести

Нестала девојчица (15) у Инђији, мајка у сузама моли за помоћ: Добили смо страшну поруку преко Инстаграма

Нестала девојчица (15) у Инђији, мајка у сузама моли за помоћ: Добили смо страшну поруку преко Инстаграма

Телеграф 22.05.2022
Ако је неко види нека јави полицији или на телефон 0612655447. Тинејџерка (15) нестала је синоћ око 20.30 часова у Инђији. Висока је 175 центиметара и на себи је имала беле панталоне. Њена мајка моли за помоћ: - Имамо основану… »
Нестала тинејџерка (15) у Инђији Мајка моли за помоћ: Добили смо једну поруку на Инстаграму, плашимо се јако

Нестала тинејџерка (15) у Инђији Мајка моли за помоћ: Добили смо једну поруку на Инстаграму, плашимо се јако

Курир 22.05.2022
Тинејџерка (15) нестала је синоћ око 20.30 часова у Инђији. Висока је 175 центиметара и на себи је имала беле панталоне. Њена мајка моли за помоћ: - Имамо основану сумњу да је са неким дечком, јавио се да је са њом. Ја га не… »
Нестала тинејџерка (15) у Инђији: Мајка моли за помоћ: "Добили смо поруку на Инстаграму, плашимо се јако"

Нестала тинејџерка (15) у Инђији: Мајка моли за помоћ: "Добили смо поруку на Инстаграму, плашимо се јако"

Блиц 22.05.2022
Тинејџерка Лидија (15) нестала је синоћ око 20.30 сати у Инђији. Висока је 175 центиметара и на себи је имала беле панталоне. Њена мајка моли за помоћ. - Имамо основану сумњу да је са неким дечком, јавио се да је са њом. Ја… »

Блиц 22.05.2022
Тинејџерка Лидија (15) нестала је синоћ око 20.30 сати у Инђији. Висока је 175 центиметара и на себи је имала беле панталоне. Њена мајка моли за помоћ. - Имамо основану сумњу да је са неким дечком, јавио се да је са њом. Ја… »
Нестала тинејџерка (15) у Инђији! Мајка открила да јој је стигла сумњива порука на Инстаграм: "Од тад је недоступна!"

Нестала тинејџерка (15) у Инђији! Мајка открила да јој је стигла сумњива порука на Инстаграм: "Од тад је недоступна!"

Мондо 22.05.2022
Мајка моли да ако је неко види нека јави полицији или на телефон 0612655447. Мајка моли да ако је неко види нека јави полицији или на телефон 0612655447. Лидија (15) нестала је синоћ око 20.30 часова у Инђији. Висока је 175… »

Вести дана »