Povezane vesti
Bil Gejts: Koronu vidim kao ličnog neprijatelja, neke tvdnje o meni su sulude
Nova 22.05.2022
Osnivač Majkrosofta Bil Gejts rekao je da koronavirus vidi kao ličnog neprijatelja, kao i da su pojedine zemlje bile sebične kada je reč o raspodeli vakcina. „Sve bi bilo lakše da smo delili znanje i pomagali jedni drugima, ali došlo je do većih podela… »
Bil Gejts: Da, radim u svetu vakcina, ali je suludo da želim da kontrolišem ljudska tela
Radio 021 22.05.2022
Osnivač Majkrosofta Bil Gejts rekao je da koronavirus vidi kao ličnog neprijatelja i da se stalno pita da li je bio pametniji od nas i kako može da nas zavara. "Sve bi bilo lakše da smo delili znanje i pomagali jedni drugima, ali došlo je do većih podela… »
Bil Gejts: Suludo je kad kažu da je moja uloga u pandemiji koronavirusa zlokobna
N1 Info 22.05.2022
Osnivač Majkrosofta Bil Gejts rekao je da koronavirus vidi kao ličnog neprijatelja i da se stalno pita da li je bio pametniji od nas i kako može da nas zavara. "Sve bi bilo lakše da smo delili znanje i pomagali jedni drugima, ali došlo je do većih podela… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 50 minutajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 5 minutajoš 2 povezane

"Dokle god imaju uz sebe: Ameriku..." Šta će doneti zapadno priznanje Palestine? Izrael besni, oglasili se stručnjaci: "ovo nije moguće"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana