Povezane vesti
Bil Gejts: Koronu vidim kao ličnog neprijatelja, neke tvdnje o meni su sulude
Nova 22.05.2022
Osnivač Majkrosofta Bil Gejts rekao je da koronavirus vidi kao ličnog neprijatelja, kao i da su pojedine zemlje bile sebične kada je reč o raspodeli vakcina. „Sve bi bilo lakše da smo delili znanje i pomagali jedni drugima, ali došlo je do većih podela… »
Bil Gejts: Da, radim u svetu vakcina, ali je suludo da želim da kontrolišem ljudska tela
Radio 021 22.05.2022
Osnivač Majkrosofta Bil Gejts rekao je da koronavirus vidi kao ličnog neprijatelja i da se stalno pita da li je bio pametniji od nas i kako može da nas zavara. "Sve bi bilo lakše da smo delili znanje i pomagali jedni drugima, ali došlo je do većih podela… »
Bil Gejts: Suludo je kad kažu da je moja uloga u pandemiji koronavirusa zlokobna
N1 Info 22.05.2022
Osnivač Majkrosofta Bil Gejts rekao je da koronavirus vidi kao ličnog neprijatelja i da se stalno pita da li je bio pametniji od nas i kako može da nas zavara. "Sve bi bilo lakše da smo delili znanje i pomagali jedni drugima, ali došlo je do većih podela… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 54 minutajoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Odlučen pobednike Elite 8: Napeto pred sam kraj za nagradu od 100.000 evra, evo ko je izdominirao
Mondo pre 8 minutajoš 8 povezanih

Danas nas očekuje toplo vreme, a ove delove zemlje pogodiće kiša Od sutra stiže vrućina kakvu ne pamtimo
Alo pre 1 satjoš 6 povezanih