Povezane vesti
Dačić: Ako nemamo podršku Rusije po pitanju Kosova, čiju podršku imamo
RTV 22.05.2022
BEOGRAD - Lider SPS-a i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić apelovao je večeras da se pitanju uvođenja sankcija Rusiji pristupi bez iracionalnosti i naglasio da Srbija treba da gleda svoje interese. Dačić je u emisiji Hit tvit na TV Pink ušao… »
Dačić: Nismo razgovarali sa SNS o kadrovskim pitanjima
Nova 22.05.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da nije razgovarao sa Srpskom narodnom strankom (SNS) o kadrovskim pitanjima. „Ne zavisi mnogo toga od mene, jer nije to sada pitanje matematike. Već 10 godina smo sa SNS… »
Dačić: Nije bilo razgovora sa SNS o kadrovskim rešenjima
N1 Info 22.05.2022
Predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da izborni proces nije završen i još nije bilo razgovora sa Srpskom naprednom strankom o kadrovskim rešenjima. Dačić je u emisiji Hit tvit na TV Pink rekao… »
Dačić o statusu nakon izbora: Ne zavisi mnogo toga od mene
Radio 021 22.05.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da nije razgovarao sa Srpskom narodnom strankom o kadrovskim pitanjima. "Ne zavisi mnogo toga od mene, jer nije to sada pitanje matematike. Već 10 godina smo sa SNS i napravili… »
Dačić: Izborni proces nije završen, nije bilo razgovora između SNS i SPS
Euronews 22.05.2022
Predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da izborni proces nije završen i još nije bilo razgovora sa Srpskom naprednom strankom o kadrovskim rešenjima. Dačić je u emisiji Hit tvit na TV… »
Vesti dana »

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 32 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 32 minutajoš 11 povezanih

(VIDEO) Studenti blokirali ulaze u Skupštinu grada Novog Sada, pozivaju građane da im se pridruže
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih