Повезане вести
Дачић: Ако немамо подршку Русије по питању Косова, чију подршку имамо
РТВ 22.05.2022
БЕОГРАД - Лидер СПС-а и председник Скупштине Србије Ивица Дачић апеловао је вечерас да се питању увођења санкција Русији приступи без ирационалности и нагласио да Србија треба да гледа своје интересе. Дачић је у емисији Хит… »
Дачић: Нисмо разговарали са СНС о кадровским питањима
Нова 22.05.2022
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је вечерас да није разговарао са Српском народном странком (СНС) о кадровским питањима. „Не зависи много тога од мене, јер није то сада питање математике. Већ… »
Дачић: Није било разговора са СНС о кадровским решењима
Н1 Инфо 22.05.2022
Председник Скупштине Србије и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да изборни процес није завршен и још није било разговора са Српском напредном странком о кадровским решењима. Дачић је у емисији Хит твит… »
Дачић о статусу након избора: Не зависи много тога од мене
Радио 021 22.05.2022
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је вечерас да није разговарао са Српском народном странком о кадровским питањима. "Не зависи много тога од мене, јер није то сада питање математике. Већ 10 година смо… »
Дачић: Изборни процес није завршен, није било разговора између СНС и СПС
Еуроневс 22.05.2022
Председник Скупштине Србије и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је вечерас да изборни процес није завршен и још није било разговора са Српском напредном странком о кадровским решењима. Дачић је у емисији… »
Вести дана »
Четири удеса током ноћи у Београду: Седморо повређених, три особе имају тешке повреде
Б92 пре 58 минутајош 11 повезаних
ФТ: Трамп пожурује Зеленског да одговори на понуђени мировни споразум; Сирски: Војска и даље у Покровску
РТС пре 28 минутајош 10 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 8 минутајош 9 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 43 минутајош 1 повезана