Povezane vesti
Dačić: Ako nemamo podršku Rusije po pitanju Kosova, čiju podršku imamo
RTV 22.05.2022
BEOGRAD - Lider SPS-a i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić apelovao je večeras da se pitanju uvođenja sankcija Rusiji pristupi bez iracionalnosti i naglasio da Srbija treba da gleda svoje interese. Dačić je u emisiji Hit tvit na TV Pink ušao u… »
Dačić: Nismo razgovarali sa SNS o kadrovskim pitanjima
Nova 22.05.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je večeras da nije razgovarao sa Srpskom narodnom strankom (SNS) o kadrovskim pitanjima. „Ne zavisi mnogo toga od mene, jer nije to sada pitanje matematike. Već 10 godina smo sa SNS i… »
Dačić: Nije bilo razgovora sa SNS o kadrovskim rešenjima
N1 Info 22.05.2022
Predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da izborni proces nije završen i još nije bilo razgovora sa Srpskom naprednom strankom o kadrovskim rešenjima. Dačić je u emisiji Hit tvit na TV Pink rekao da… »
Dačić o statusu nakon izbora: Ne zavisi mnogo toga od mene
Radio 021 22.05.2022
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da nije razgovarao sa Srpskom narodnom strankom o kadrovskim pitanjima. "Ne zavisi mnogo toga od mene, jer nije to sada pitanje matematike. Već 10 godina smo sa SNS i napravili smo… »
Dačić: Izborni proces nije završen, nije bilo razgovora između SNS i SPS
Euronews 22.05.2022
Predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da izborni proces nije završen i još nije bilo razgovora sa Srpskom naprednom strankom o kadrovskim rešenjima. Dačić je u emisiji Hit tvit na TV Pink rekao… »
Vesti dana »
Đedović i Sijarto o prodaji NIS: Kompleksni razgovori, traži se kompromis
Nedeljnik pre 57 minutajoš 73 povezane
Tužilac iz Kruševca rekao da je direktor BIA držao sastanak sa glavnim tužiocima pred ponovljeno glasanje za VST, Dolovac potvrdila njegove reči
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih
Poljoprivrednici traže hitan sastanak sa Macutom: "Ne možemo da pregovaramo sa ministrom Glamočićem"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 19 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 200 dinara, benzin 181 dinar po litru
Naslovi.ai pre 3 satajoš 31 povezana