Povezane vesti
"Ne znam šta hoćeš od mene": Amerikanka žestoko napala Srpkinju (video)
Večernje novosti 23.05.2022
AMERIČKA teniserka Koko Gof ušla je u raspravu sa srpskim sudijom Marijanom Veljović tokom svog meča u 1. kolu Rolan Garosa! Foto: Printskrin Gof je bez problema dobila Kanađanku Rebeku Marino u dva seta, ali je tokom duela opomenuta od strane… »
VIDEO Amerikanka „pukla“ zbog Marijane Veljović: Ne znam šta hoćeš od mene
Nova 23.05.2022
Mlada nada američkog tenisa pobesnela zbog odluke Marijane Veljović. Američka teniserka Koko Gof pobedom je počela Rolan Garos pošto je u dva seta rezultatom 7:5, 6:0 pobedila Rebeku Marino, a meč je obeležio u njen sukob sa sudijom Marijanom… »
Marijana smirivala impulsivnu Amerikanku!
Sportske.net 23.05.2022
Kragujevčanka Marijana Veljović važi za jednu od najboljih u svom poslu, a juče je delila pravdu u duelu Koko Gof i Rebeke Marino. Slavila je Amerikanka protiv Kanađanke sa 7:6 i 6:0, ali je imala svoj ispad i to baš pred Marijanom. Opomenuta je od… »
"Ne znam šta više hoćeš od mene!" Amerikanka ušla u raspravu sa sudijom Marijanom, o sceni sa Rolan Garosa svi pričaju!
Mondo 23.05.2022
Pogledajte kako je srpska sudija Marijana Veljović smirila američku teniserku Koko Gof koja je želela raspravu. Pogledajte kako je srpska sudija Marijana Veljović smirila američku teniserku Koko Gof koja je želela raspravu. Mlada američka teniserka… »
Vesti dana »

Uhapšeni na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu se terete da su oštetili državni budžet za 181 milion
Novi magazin pre 1 satjoš 67 povezanih

Uhapšena dekanesa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, akademska zajednica ukazuje na zastrašivanje
Al Jazeera pre 12 minutajoš 53 povezane

Trodnevna žalost u Austriji: Širom zemlje odavanje počasti ubijenima
Al Jazeera pre 13 minutajoš 29 povezanih

Smenjen upravnik Urgentnog centra: Podržao studente, borio se za povređene u padu nadstrešnice
Radio 021 pre 4 satijoš 11 povezanih

Sednica RIK: Na dnevnom redu i rasprava o lokalnim izborima u Kosjeriću i Zaječaru
Blic pre 3 minutajoš 26 povezanih