Повезане вести
"Не знам шта хоћеш од мене": Американка жестоко напала Српкињу (видео)
Вечерње новости 23.05.2022
АМЕРИЧКА тенисерка Коко Гоф ушла је у расправу са српским судијом Маријаном Вељовић током свог меча у 1. колу Ролан Гароса! Фото: Принтскрин Гоф је без проблема добила Канађанку Ребеку Марино у два сета, али је током дуела… »
ВИДЕО Американка „пукла“ због Маријане Вељовић: Не знам шта хоћеш од мене
Нова 23.05.2022
Млада нада америчког тениса побеснела због одлуке Маријане Вељовић. Америчка тенисерка Коко Гоф победом је почела Ролан Гарос пошто је у два сета резултатом 7:5, 6:0 победила Ребеку Марино, а меч је обележио у њен сукоб са… »
Маријана смиривала импулсивну Американку!
Спортске.нет 23.05.2022
Крагујевчанка Маријана Вељовић важи за једну од најбољих у свом послу, а јуче је делила правду у дуелу Коко Гоф и Ребеке Марино. Славила је Американка против Канађанке са 7:6 и 6:0, али је имала свој испад и то баш пред… »
"Не знам шта више хоћеш од мене!" Американка ушла у расправу са судијом Маријаном, о сцени са Ролан Гароса сви причају!
Мондо 23.05.2022
Погледајте како је српска судија Маријана Вељовић смирила америчку тенисерку Коко Гоф која је желела расправу. Погледајте како је српска судија Маријана Вељовић смирила америчку тенисерку Коко Гоф која је желела расправу. Млада… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 8 сатијош 3 повезане
"Суочиће се са: Последицама!" Трамп нагласио да Хамас мора да врати тела преминулих талаца што пре
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Стравична саобраћајна несрећа на новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 3 сатајош 5 повезаних
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 7 сатијош 1 повезана