Povezane vesti

"Ne znam šta hoćeš od mene": Amerikanka žestoko napala Srpkinju (video)

"Ne znam šta hoćeš od mene": Amerikanka žestoko napala Srpkinju (video)

Večernje novosti 23.05.2022
AMERIČKA teniserka Koko Gof ušla je u raspravu sa srpskim sudijom Marijanom Veljović tokom svog meča u 1. kolu Rolan Garosa! Foto: Printskrin Gof je bez problema dobila Kanađanku Rebeku Marino u dva seta, ali je tokom duela opomenuta od strane… »
Marijana smirivala impulsivnu Amerikanku!

Marijana smirivala impulsivnu Amerikanku!

Sportske.net 23.05.2022
Kragujevčanka Marijana Veljović važi za jednu od najboljih u svom poslu, a juče je delila pravdu u duelu Koko Gof i Rebeke Marino. Slavila je Amerikanka protiv Kanađanke sa 7:6 i 6:0, ali je imala svoj ispad i to baš pred Marijanom. Opomenuta je od… »
VIDEO Amerikanka „pukla“ zbog Marijane Veljović: Ne znam šta hoćeš od mene

VIDEO Amerikanka „pukla“ zbog Marijane Veljović: Ne znam šta hoćeš od mene

Nova 23.05.2022
Mlada nada američkog tenisa pobesnela zbog odluke Marijane Veljović. Američka teniserka Koko Gof pobedom je počela Rolan Garos pošto je u dva seta rezultatom 7:5, 6:0 pobedila Rebeku Marino, a meč je obeležio u njen sukob sa sudijom Marijanom… »
"Ne znam šta više hoćeš od mene!" Amerikanka ušla u raspravu sa sudijom Marijanom, o sceni sa Rolan Garosa svi pričaju!

"Ne znam šta više hoćeš od mene!" Amerikanka ušla u raspravu sa sudijom Marijanom, o sceni sa Rolan Garosa svi pričaju!

Mondo 23.05.2022
Pogledajte kako je srpska sudija Marijana Veljović smirila američku teniserku Koko Gof koja je želela raspravu. Pogledajte kako je srpska sudija Marijana Veljović smirila američku teniserku Koko Gof koja je želela raspravu. Mlada američka teniserka… »

Vesti dana »